Toate indiciile din presa internațională duceau către transferul lui Luis Suarez la Juventus. Ronald Koeman, noul tehnician al Barcelonei, l-a anunțat pe sud-american că nu-l va folosi în următorul sezon. Mai multe echipe puternice din Europa și-au prezentat interesul pentru semnătura lui Suarez, însă câștig de cauză a avut Juventus, campioana din Serie A.

În urmă cu puțin timp, cotidianul Marca anunțase că Suarez va susține mâine examenul pentru a primi cetățenia italiană. Între timp, Goal.com a aflat că Barcelona și Juventus s-au înțeles asupra unei sume de transfer, urmând ca Suarez să ajungă la formația din Torino.

Liga
Real Madrid, doar egal la debutul în noul sezon din La Liga, împotriva lui Sociedad
ACUM 14 MINUTE

Luis Suarez va evolua la Juventus! Barcelona, pregătită să-l aducă pe Lautaro Martinez

Potrivit jurnaliștilor englezi, Suarez a semnat un contract valabil pe 3 ani, urmând să primească un salariu de 10 milioane de euro/sezon.

Tot Goal.com anunță că board-ul Barcelonei s-a mișcat repede și i-a găsit deja înlocuitor lui Luis Suarez. Oficialii catalani le vor face o ofertă finală celor de la Inter, pentru transferul lui Lautaro Martinez.

Atacantul argentinian s-a aflat în atenția Barcelonei în ultimul an, iar acum catalanii sunt pregătiți să-l aducă pentru a umple golul lăsat de plecarea lui Luis Suarez.

Pe 7 iulie a expirat clauza de reziliere de 111 milioane de euro a lui Lautaro Martinez, după cum a informat anterior CEO-ul Interului, Beppe Marotta. Așadar, Barcelona va fi nevoită să negocieze prețul cu Inter. În orice caz, catalanii au specificat încă de la bun început că nu sunt dispuși să plătească suma de 111 milioane de euro și au încercat să includă jucători în orice fel de înțelegere.

În urmă cu ceva vreme, în presa internațională se vorbea că Lautaro ar urma să câștige 12 milioane de euro pe sezon la Barcelona, plus bonusuri de performanță.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Liga
Bartomeu a rupt tăcerea despre "cazul" Messi. Ce a spus despre viitorul său la conducerea clubului
ACUM 13 ORE
Liga
Real Madrid, depășită de Barca B la capitolul investiții! Cât au cheltuit catalanii pe transferuri
ACUM 13 ORE