Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Suarez, pregătit să obțină cetățenia italiană! Transferul de la Barcelona la Juventus, ca și făcut

Cosmin Cioboata

Actualizat 06/09/2020 la 20:53 GMT+3

Luis Suarez va susține luni examenul pentru a primi cetățenia italiană, anunță cotidianul Marca. După zvonurile recente conform cărora Suarez ar putea rămâne în cele din urmă la Barcelona, se pare că starul uruguyan s-a apropiat mai mult ca niciodată de transferul la Juventus.

Luis Suarez nu va mai ajunge la Juventus

Credit imagine: Eurosport

În același timp, Gazzetta dello Sport susține că internaționalul sud-american a studiat intens limba italiană în ultimele săptămâni, pentru a fi pregătit 100% la examenul de luni.
Suarez ar urma să susțină examenul în Barcelona. Atacantul de 33 de ani s-a înțeles deja cu Juventus și mai rămâne doar ca oficialii catalani să ajungă la un numitor comun cu board-ul torinezilor. Contractul lui Suarez pe Camp Nou expiră vara viitoare, iar cei de la Barca și-ar dori să obțină o sumă de transfer în actuala perioadă de mercato, pentru a nu-l pierde apoi gratis.
Suarez ar urma să evolueze la campioana din Serie A în următoarele două sezoane și ar încasa un salariu de 10 milioane de euro/an.

Luis Suarez pleacă de la Barcelona, după 6 ani. Juventus s-a înțeles cu starul uruguayan

Oficialii italieni și reprezentanții lui Suarez s-au înțeles la cea de-a doua ședință, după ce atacantul sud-american și președintele Pavel Nedved au vorbit cu câteva zile mai devreme.
Juventus are nevoie de un atacant puternic, care să se integreze în linia ofensivă, între Cristiano Ronaldo și Paulo Dybala. Postul va rămâne liber odată cu plecarea lui Gonzalo Higuain, anunțată de Andrea Pirlo, tehnicianul "bianconerilor".
Luis Suarez a sosit la Barcelona în 2014, după ce clubul catalan le-a plătit suma de 81,72 milioane de euro celor de la Liverpool. Uruguayanul, cotat la 28 milioane de euro de transfermarkt.com, a adunat 283 de apariții în tricoul blaugrana, reușind să înscrie 198 de goluri și să ofere 109 assist-uri.
Suarez a cucerit 13 trofee alături de Barcelona, printre care se numărăr 4 titluri în La Liga (2015, 2016, 2018, 2019) și o Ligă a Campionilor (2015).
picture

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo