Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Suarez s-a înțeles cu noua echipă! Unde va ajunge starul uruguayan, după despărțirea de Barcelona

Cosmin Cioboata

Actualizat 01/09/2020 la 17:13 GMT+3

Luis Suarez va ajunge la Juventus, după despărțirea de Barcelona, anunță Gazzetta dello Sport.

Luis Suárez - FC Barcelona vs. FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Plecarea lui Suarez de la Barcelona reprezenta numai o chestiune timp, după ce Ronald Koeman, noul tehnician al catalanilor, i-a spus că nu va intra în planurile sale pentru sezonul următor. Prin urmare, uruguayanul va putea pleca de pe Camp Nou liber de contract încă din această vară.
Multe cluburi și-au exprimat interesul în serviciile starului uruguayan, printre care se numără Juventus, Leicester, Ajax și San Lorenzo. În cele din urmă, se pare că echipa torineză a avut câștig de cauză și a reușit să ajungă la un numitor comun cu Suarez.

Luis Suarez pleacă de la Barcelona, după 6 ani. Juventus s-a înțeles cu starul uruguayan

Potrivit publicației italiene, Suarez ar urma să aibă un salariu de 10 milioane de euro/sezon, la fel ca la Barcelona. Oficialii italieni și reprezentanții lui Suarez s-au înțeles la cea de-a doua ședință, după ce atacantul sud-american și președintele Pavel Nedved au vorbit cu câteva zile mai devreme.
Juventus are nevoie de un atacant puternic, care să se integreze în linia ofensivă, între Cristiano Ronaldo și Paulo Dybala. Postul va rămâne liber odată cu plecarea lui Gonzalo Higuain, anunțată de Andrea Pirlo, tehnicianul "bianconerilor", săptămâna trecută.
Luis Suarez a sosit la Barcelona în 2014, după ce clubul catalan le-a plătit suma de 81,72 milioane de euro celor de la Liverpool. Uruguayanul, cotat la 28 milioane de euro de transfermarkt.com, a adunat 283 de apariții în tricoul blaugrana, reușind să înscrie 198 de goluri și să ofere 109 assist-uri.
Suarez a cucerit 13 trofee alături de Barcelona, printre care se numărăr 4 titluri în La Liga (2015, 2016, 2018, 2019) și o Ligă a Campionilor (2015).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo