Higuain este unul dintre jucătorii pe care Andrea Pirlo, noul tehnician al lui Juventus, a anunțat că nu se va baza în următorul sezon. Atacantul argentinian, cotat la 15 milioane de euro de transfermarkt.com, mai are contract cu "bianconerii" până vara viitoare, însă oficialii torinezi se gândesc serios să-l vândă, ținând cont de salariul său uriaș - 7,5 milioane de euro/sezon.
Potrivit jurnaliștilor italieni, Beckham l-ar fi contactat pe Higuain în contextul unui transfer la Inter Miami, echipă dispusă să-i ofere un salariu considerabil.
Într-un interviu mai vechi oferit pentru Fox Sports, Higuain a mărturisit că i-ar plăcea să-și încheie cariera în MLS, motiv pentru care Beckham privește încrezător către un viitor transfer.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28

Higuain, dorit de Beckham la Inter Miami

Prin urmare, rămâne ca Juventus și Inter Miami să se înțeleagă asupra sumei de transfer. Indiferent de cifrele stabilite, campioana Italiei va fi departe de a-și recupera suma plătită în 2016 pentru Higuain - 90 milioane de euro.
De-a lungul carierei, Higuain a mai evoluat la River Plate, Real Madrid, AC Milan (împrumut) și Chelsea (împrumut). Atacantul ajuns la 32 de ani a cucerit 14 trofee de-a lungul timpului, printre care se numără 3 titluri în La Liga și 3 în Serie A. De asemenea, internaționalul argentinian a ajuns și într-o finală de UEFA Champions League. Se întâmpla în sezonul 2016/2017, când Juve a fost învinsă de Real Madrid, la Cardiff.
Higuain a bifat și 75 de apariții la naționala Argentinei, reușind să marcheze 31 de goluri. Alături de prima reprezentativă sud-americană, atacantul lui Juventus a ajuns până în finala Cupei Mondiale din 2014, dar și în alte două finale de la Copa America, în 2015 și 2016.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58