Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Beckham continuă transferurile de top! Vrea să aducă la Inter Miami încă un star de la Juventus

Cosmin Cioboata

Publicat 01/09/2020 la 12:48 GMT+3

David Beckham continuă campania de transferuri impresionantă la Inter Miami, clubul care a debutat recent în campionatul Statelor Unite (MLS). După ce l-a adus pe Blaise Matuidi, acum fostul internațional englez vrea să dea lovitura și cu Gonzalo Higuain, anunță Calciomercato.

David Beckham, patronul lui Inter Miami

Credit imagine: Getty Images

Higuain este unul dintre jucătorii pe care Andrea Pirlo, noul tehnician al lui Juventus, a anunțat că nu se va baza în următorul sezon. Atacantul argentinian, cotat la 15 milioane de euro de transfermarkt.com, mai are contract cu "bianconerii" până vara viitoare, însă oficialii torinezi se gândesc serios să-l vândă, ținând cont de salariul său uriaș - 7,5 milioane de euro/sezon.
Potrivit jurnaliștilor italieni, Beckham l-ar fi contactat pe Higuain în contextul unui transfer la Inter Miami, echipă dispusă să-i ofere un salariu considerabil.
Într-un interviu mai vechi oferit pentru Fox Sports, Higuain a mărturisit că i-ar plăcea să-și încheie cariera în MLS, motiv pentru care Beckham privește încrezător către un viitor transfer.

Higuain, dorit de Beckham la Inter Miami

Prin urmare, rămâne ca Juventus și Inter Miami să se înțeleagă asupra sumei de transfer. Indiferent de cifrele stabilite, campioana Italiei va fi departe de a-și recupera suma plătită în 2016 pentru Higuain - 90 milioane de euro.
De-a lungul carierei, Higuain a mai evoluat la River Plate, Real Madrid, AC Milan (împrumut) și Chelsea (împrumut). Atacantul ajuns la 32 de ani a cucerit 14 trofee de-a lungul timpului, printre care se numără 3 titluri în La Liga și 3 în Serie A. De asemenea, internaționalul argentinian a ajuns și într-o finală de UEFA Champions League. Se întâmpla în sezonul 2016/2017, când Juve a fost învinsă de Real Madrid, la Cardiff.
Higuain a bifat și 75 de apariții la naționala Argentinei, reușind să marcheze 31 de goluri. Alături de prima reprezentativă sud-americană, atacantul lui Juventus a ajuns până în finala Cupei Mondiale din 2014, dar și în alte două finale de la Copa America, în 2015 și 2016.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo