Clubul torinez le-a încheiat contractele lui Gonzalo Higuain (32 de ani) și Sami Khedira (33 de ani), anunță jurnalistul Fabrizio Romano, de la Sky Sport Italia.
Numit în urmă cu 2 săptămâni pe banca lui Juventus, Pirlo și-a luat în serios rolul. Primul jucător care a plecat de la Torino a fost Blaise Matuidi, transferat de David Beckham la Inter Miami, în campionatul Statelor Unite.
Campion mondial în 2018, Matuidi nu se mai află la prima tinerețe, motiv pentru care n-a mai intrat în planurile lui Pirlo. Oficialii "bianconerilor" își doresc să aducă un suflu nou la echipă, iar astăzi se pare că au luat încă două decizii radicale.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
IERI LA 06:40

Higuain și Khedira, out de la Juventus

Higuain și Khedira mai aveau contract cu "Bătrâna Doamnă" până vara viitoare, însă board-ul de la Torino n-a mai avut răbdare și a decis să le încheie înțelegerea celor doi. În continuare, cele două părți vor fi nevoite să discute condițiile financiare, având în vedere că Higuain și Khedira mai aveau de primit salariul pe un an.
"După ce Matuidi a semnat cu Inter Miami, Juventus a hotărât să le încheie contractele lui Higuain și Khedira. Cei doi au ieșit din proiectul lui Pirlo. Continuă discuțiile pe marginea salariilor - cei doi mai aveau contract pe un an cu Juve.", a scris Fabrizio Romano, cel care a mai anunțat numirea lui Pirlo pe banca lui Juventus și transferul lui Matuidi la Inter Miami.
Gonzalo Higuain a bifat 149 de apariții pentru Juventus, reușind să marcheze 66 de goluri și să ofere 16 assist-uri. Atacantul argentinian a câștigat 5 trofee alături de formația torineză: 3 titluri în Serie A și 2 Cupe ale Italiei. Higuain a evoluat și în finala UEFA Champions League din 2017, pierdută de Juve în fața lui Real Madrid.
De cealaltă parte, Khedira a jucat în 145 de meciuri pentru Juventus, reușind să înscrie 21 de goluri și să expedieze 13 pase decisive. Mijlocașul german a cucerit 9 trofee alături de torinezi: 5 titluri în Serie A, 3 Cupe și o Supercupă a Italiei.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29