Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pirlo a întrebat, Ronaldo a răspuns! Pe cine vrea portughezul alături de el în atacul lui Juventus

Cosmin Cioboata

Actualizat 17/08/2020 la 14:19 GMT+3

Andrea Pirlo a fost numit în urmă cu două săptămâni pe banca tehnică a lui Juventus, în locul lui Maurizio Sarri, și deja și-a intrat în rol.

Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus

Credit imagine: Getty Images

Fostul mijlocaș a purtat un dialog cu Cristiano Ronaldo din perspectiva aducerii unui jucător de atac alături de care starul portughez să formeze un parteneriat pe măsura așteptărilor "bianconerilor".
Potrivit Gazzetta Dello Sport, Ronaldo i-ar fi spus lui Pirlo, într-o conversație telefonică, că îl dorește cel mai mult pe Arkadiusz Milik, atacantul lui Napoli. Pe listă se mai află Alexandre Lacazette (Arsenal), Edin Dzeko (AS Roma) și Duvan Zapata (Atalanta). Cuvântul lui Ronaldo va conta enorm la nivelul board-ul clubului, având în vedere experiența și performanțele uriașe pe care le-a atins.
Cristiano Ronaldo și Andrea Pirlo s-au întâlnit de multe ori ca adversari, iar respectul reciproc s-a aflat la ordinea zilei. Amândoi au câștigat numeroase trofee și au cunoscut gustul gloriei, motiv pentru care relația lor de prietenie o poate ajuta foarte mult pe Juventus în viitor. Iar primul lucru pe care cei doi l-au discutat a fost transferul unui jucător care să-l poată sprijini pe portughez în faza de atac.

Cristiano Ronaldo caută "noul Benzema" pe care să-l aducă la Juventus

Italienii susțin că Ronaldo își dorește în atac un coechipier de calibrul lui Karim Benzema, alături de care CR7 a reușit să câștige 4 trofee UEFA Champions League. În urma unei analize detaliate, se pare că starul lusitan a ajuns la concluzia că Milik este cel mai potrivit jucător pentru a îndeplini acest rol.
Cumpărat de Napoli de la Ajax în 2016 în schimbul sumei de 32 milioane de euro, Milik a avut prestații promițătoare la formația italiană, reușind să înscrie de 14 ori în ultimul sezon. În cazul în care va semna cu Juventus, atacantul polonez va evolua în linia de 3 din atacul "bianconerilor", între Paulo Dybala și Cristiano Ronaldo. Milik este cotat la 32 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.
Ronaldo a câștigat cel de-al doilea titlu de campion al Italiei alături de Juventus. Internaționalul portughez a marcat 37 de goluri în toate competițiile, dintre care 31 în Serie A. În ciuda cifrelor sale, CR7 n-a câștigat titlul de golgheter în Italia. Premiul a mers către Ciro Immobile, care a înscris de 36 de ori pentru Lazio.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo