Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Incredibil cum l-a anunțat Koeman pe Suarez să-și facă bagajele! Descoperirea făcută de spanioli

Cosmin Cioboata

Actualizat 25/08/2020 la 16:45 GMT+3

Ronald Koeman a fost numit recent pe banca Barcelonei și deja a început revoluția la echipă. Primul jucător pe care l-a anunțat că va trebui să-și caute altă echipă a fost Luis Suarez, omul cumpărat de catalani în urmă cu 6 ani.

Luis Suarez, pe picior de plecare de la Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Vestea primită de starul uruguyan a făcut rapid înconjurul lumii, iar astăzi a apărut în presa iberică un nou detaliu incredibil. Potrivit Sport.es, Koeman l-ar fi anunțat pe Suarez despre faptul că trebuie "să-și facă bagajele" într-un apel telefonic care a durat numai 60 de secunde. Sursa citată susține că atacantul de 33 de ani n-a primit vreo explicație pentru decizia tehnicianului olandez, lucru care l-a înfuriat teribil.
Contractul lui Luis Suarez, valabil până anul viitor, ar urma să fie întrerupt în următoarea perioadă. În acest caz, uruguayanul va pleca de pe Camp Nou liber de contract.
Conform jurnaliștilor spanioli, Suarez nu este singurul jucător care ar urma să plece de la Barcelona în această vară. Alți 3 jucători importanți au fost puși pe lista de transferuri de Koeman: Ivan Rakitic, Arturo Vidal și Samuel Umtiti.

Luis Suarez, ca și plecat de la Barcelona, după numirea lui Ronald Koeman

"Se tot vorbește de nume pe care le-a dat președintele (n.r. - Josep Maria Bartomeu), despre schimbările care vor fi făcute în echipă, dar nimeni nu mi-a spus că se vrea ca eu să plec. Dacă aceasta este dorința clubului, ar fi bine dacă persoana responsabilă mi-ar vorbi direct. Sunt la Barca de șase ani și cred că e mai bine să-mi spună ceea ce gândesc. Este mai bine să-mi spună direct dacă sunt unul dintre jucătorii pe care nu îi mai doresc.
De asemenea, îmi doresc tot ce este mai bun pentru club, iar planul meu astăzi este să continui, dar dacă clubul consideră că nu mai are nevoie de mine, nu am nicio problemă să vorbesc cu cei care decid.
Aș accepta și aici să fiu rezervă, întrucât am acceptat întotdeauna în cariera mea. Concurența este întotdeauna bună și dacă antrenorul consideră că ar trebui să încep de pe bancă, nu am nicio problemă în a ajuta echipa din această postură. Cred că mai pot fi de folos acestui club.", spunea Luis Suarez, în urmă cu câteva zile.
Între timp, se pare că situația s-a clarificat, iar Suarez trebuie să-și caute acum altă echipă. Uruguayanul nu duce lipsă de oferte, pe listă fiind înscrisă inclusiv PSG, formație pentru care evoluează fostul său coechipier de pe Camp Nou, Neymar. În același timp, Suarez mai are oferte din Premier League, Serie A, dar și din Argentina.

Luis Suarez, de 5 ori campion al Spaniei cu Barcelona

Luis Suarez a sosit la Barcelona în urmă cu 6 ani, după ce Barcelona le-a plătit suma de 81,72 milioane de euro celor de la Liverpool. Uruguayanul, cotat la 28 milioane de euro de transfermarkt.com, a adunat 283 de apariții în tricoul blaugrana, reușind să înscrie 198 de goluri și să ofere 109 assist-uri.
Suarez a cucerit 13 trofee alături de Barcelona, printre care se numărăr 4 titluri în La Liga (2015, 2016, 2018, 2019) și o Ligă a Campionilor (2015).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo