Legendele din Il Calcio completează o listă selectă de invitați, pe care se mai regăsesc medaliatele cu aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, canotoarele Ancuța Bodnar și Simona Radiș, dar și Ghiță Mureșan, cel mai cunoscut baschetbalist român din toate timpurile, grație carierei din NBA la Washington Bullets și la New Jersey Nets.
Dedicată profesioniștilor și iubitorilor sportului care doresc să urmeze o carieră în acest domeniu, Sports Business Academy a avut și în anii trecuți invitați celebri, precum Cătălin Moroșan, Elisabeta Lipă, Camelia Potec, Alexandru Dedu, Ana Maria Brânză, Irina Begu, Virgil Stănescu, Loredana Dinu, Monica Roșu, Mihai Leu, Laura Badea, Titi Aur și Ciprian Marica.
Ligue 1
"Messi se va întoarce la Barcelona!" Anunț de ultimă oră privind viitorul starului de la PSG
25/02/2022 LA 16:41
Ravanelli (52 de ani) și Zambrotta (44 de ani) le vor povesti cursanților despre cum sunt construite proiectele din care se nasc echipe campioane, ambii evoluând ani mulți într-un asemenea mediu. Actualmente analist sportiv și ambasador al imaginii lui Juventus Torino, Ravanelli a avut o contribuție importantă la câștigarea Ligii Campionilor de către torinezi în 1996. De-a lungul timpului, a jucat în atac alături de Roberto Baggio, Gianluca Vialli, Pierluigi Casiraghi sau Alessandro Del Piero.
Fotbal
Zambrotta, campion mondial cu Italia: „Fotbalul este sport și pasiune. Trebuie să te dedici total”
26/11/2021 LA 09:56
Liga
Xavi debutează azi la Barcelona, ca antrenor, şi are un mare pariu: un puşti de 17 ani, titular
20/11/2021 LA 15:28