Legendele din Il Calcio completează o listă selectă de invitați, pe care se mai regăsesc medaliatele cu aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, canotoarele Ancuța Bodnar și Simona Radiș, dar și Ghiță Mureșan, cel mai cunoscut baschetbalist român din toate timpurile, grație carierei din NBA la Washington Bullets și la New Jersey Nets.
Dedicată profesioniștilor și iubitorilor sportului care doresc să urmeze o carieră în acest domeniu, Sports Business Academy a avut și în anii trecuți invitați celebri, precum Cătălin Moroșan, Elisabeta Lipă, Camelia Potec, Alexandru Dedu, Ana Maria Brânză, Irina Begu, Virgil Stănescu, Loredana Dinu, Monica Roșu, Mihai Leu, Laura Badea, Titi Aur și Ciprian Marica.
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
27/09/2021 LA 14:35
Ravanelli (52 de ani) și Zambrotta (44 de ani) le vor povesti cursanților despre cum sunt construite proiectele din care se nasc echipe campioane, ambii evoluând ani mulți într-un asemenea mediu. Actualmente analist sportiv și ambasador al imaginii lui Juventus Torino, Ravanelli a avut o contribuție importantă la câștigarea Ligii Campionilor de către torinezi în 1996. De-a lungul timpului, a jucat în atac alături de Roberto Baggio, Gianluca Vialli, Pierluigi Casiraghi sau Alessandro Del Piero.
Premier League
Un mare fotbalist susține că Mourinho l-a tras pe "linie moartă" din cauza lui Guardiola
ACUM 38 MINUTE
Bundesliga
Dortmund, "decapitată". Accidentarea lui Haaland e teribilă. Când va mai reveni pe teren
ACUM O ORĂ