Mesut Ozil, marele star al lui Fener, are toate șansele să fie antrenat de un român. Lucescu Jr a fost dat afară de Al Hilal, însă calitățile sale incontestabile l-au adus în atenția celei mai iubite echipe din Turcia.
Interesul nu e nou, patronii lui Fenerbahce dorindu-l din vara trecută. Fostul selecționer avea o clauză de reziliere la acea vreme de două milioane de dolari, iar oficialii lui Al Hilal, extrem de mulțumiți de munca depusă de român, care a câștigat Liga Campionilor Asiei, nu se gândeau să renunțe la el decât în măsura în care această sumă va fi achitată. Între timp, Răzvan a rămas liber de contract după ce a fost dat afară de arabi, iar negocierile au fost reluate.
Fener e abia pe 3 în Turcia, dar distanța față de liderul Galata nu e mare. Ca atare, oficialii vor să producă un șoc la echipă, după ce aceasta a pierdut două din ultimele trei partide de campionat. Erol Bulut va fi demis după meciul de duminică, contra lui Trabzonspor, anunță Fotomac, urmând ca Lucescu să preia echipa.
Cupa Mondială FIFA
Lovitură pentru Southgate! Un jucător al naționalei Angliei a părăsit lotul pentru Cupa Mondială
ACUM 12 MINUTE

Lucescu a trimis deja lista de viitoare transferuri

Negocierile sunt atât de avansate încât Lucescu Jr a discutat inclusiv de ce jucători va avea nevoie în vară, pentru ca Fener să domine campionatul și să facă o figură frumoasă în Europa.
Omar El Kaddouri, mijlocaș cu care a mai colaborat la PAOK, e primul pe lista lui Răzvan, notează sursa citată. Marocanul de 30 de ani e încă la gruparea elenă, iar Lucescu îl vede fotbalistul care să strângă în jurul său echipa. Cu o disponibilitate de efort excelentă, fostul jucător al lui Napoli este extrem de versatil. Poate juca și la închidere, e util și la construcție sau chiar în bandă. În plus, are un fizic impresionant, astfel că poate fi util la fazele fixe.
Cu 112 ani de istorie, Fenerbahce e al doilea cel mai titrat club din Turcia, cu 19 titluri. Din lotul turcilor fac parte fotbaliști importanți, precum Samatta, Luis Gustavo, Mesut Ozil sau Diego Perotti.
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Tunisiei, prima reacție după victoria cu Franța: "Părăsim competiția cu mândrie!"
ACUM 25 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Imagini superbe din Australia! Sărbătoare la 4 dimineața după calificarea în optimile Cupei Mondiale
ACUM O ORĂ