În prezent la Al Hilal, Lucescu Jr. mai are contract cu formația saudită până în 2021, însă ar putea începe o nouă aventură în campionatul Turciei, acolo unde tatăl său le-a antrenat pe marile rivale ale lui Fener: Galatasaray și Beșiktaș.
Oficialii lui Fenerbahce caută cu disperare un tehnician care să preia echipa, după demiterea lui Ersun Yanal, din urmă cu o lună și jumătate. Jurnaliștii de la Sabah susțin că președintele clubului, Ali Koç, își dorește foarte mult să-l aducă pe antrenorul român în această vară.

Planic și Man, doriți de Fenerbahce

Fotbal
UEFA Champions League revine în august. Au fost stabilite datele pentru încheierea competiției
19/04/2020 LA 10:42
Lucescu Jr. nu este singurul român aflat în atenția lui Fenerbahce. În urmă cu câteva zile, presa din Turcia anunța că oficialii clubului își doresc să-i transfere pe Bogdan Planic și Dennis Man, de la FCSB.
Potrivit jurnaliștilor turci, pe lista antrenorilor lui Fener s-ar fi aflat, la un moment dat și Mircea Lucescu, însă acesta a refuzat oferta. Marius Șumudică, în prezent pe banca lui Gaziantep, ar fi fost o altă variantă luată în considerare de oficialii lui Fener.
Sosit în 2019 la Al Hilal, Răzvan Lucescu a câștigat Liga Campionilor Asiei alături de formația din Arabia Saudită. De-a lungul carierei de antrenor, Lucescu Jr. a cucerit 7 trofee, pe banca lui PAOK, Rapid, El Jaish și AL Hilal.
Fenerbache este una dintre cele 3 forțe din Turcia, alături de Beșiktaș și Galatasaray. 28 de titluri, 6 Cupe și 9 Supercupe se află în palmaresului clubului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Ratarea lui Messi cu Polonia poate fi cu noroc pentru Argentina! Ce s-a întâmplat în '78 și '86
ACUM 37 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Szczesny a dezvăluit cum și-a dat seama unde va trage Messi din penalty! Pontul oferit altor portari
ACUM O ORĂ