Cagliari s-a salvat de la retrogradare, dar ar putea rămâne fără unul dintre cei mai buni jucători. Răzvan Marin a făcut un sezon excelent, reuşind 3 goluri și 6 assisturi, iar acum se află pe lista lui AC Milan, anunţă presa italiană. De internaţionalul nostru s-a interesat şi Roma, însă după venirea lui Mourinho pe Olimpico mutarea nu mai e de actualitate, "Specialul" dorindu-şi jucători consacraţi, care să îl ajute să prindă un loc de Champions League.
Ieri, agentul lui Marin, Pietro Chiodi, a mers la baza rossonerilor - Casa Milan - pentru a discuta termenii despărţirii lui Tătăruşanu (fotbalist pe care de asemenea îl reprezintă) de trupa de pe San Siro. Potrivit jurnalistului Daniele Longo, de la Calciomercato, Milan a rezolvat uşor "problema Tătăruşanu", care va pleca liber de contract, dar a fost extrem de interesată de posibilitatea transferului lui Răzvan Marin.
Mai mult, conform milannews.it, la întâlnire ar fi fost prezent, pe lângă Chiodi, Frederic Massara şi Paolo Maldini (din partea lui Milan) şi un reprezentant al lui Cagliari. Ca atare, vorbim de mai mult de un simplu zvon, formaţia lombardă dorind să facă o ofertă concretă pentru fostul jucător de la Viitorul şi Ajax.
Liga Națiunilor UEFA
Cu ce rămânem după meciurile naționalelor din luna septembrie? Rezultate și aspirații care contrazic
ACUM 4 ORE

Răzvan Marin, cel mai bine cotat fotbalist român

Răzvan Marin, Dennis Man și Valentin Mihăil,ă, care evoluează în Italia, sunt cei mai bine cotați fotbaliști români, potrivit ultimei actualizări făcute de specialiștii de la site-ul transfermarkt.com.
Marin, care a impresionat în sezonul 2020/21 la Cagliari, are o valoare de piață de 15 milioane de euro, cota sa fiind cu 3 milioane de euro mai mare față de precedenta estimare. În schimb, Dennis Man, al doilea în topul celor mai bine cotați jucători din țara noastră, valorează 10 milioane de euro, cota sa fiind în scădere. Valentin Mihailă completează podiumul, cu o valoare care s-a menținut constantă, de 8,5 milioane de euro.
Al patrulea cel mai bine cotat român este Alexandru Mitriță, care, potrivit site-ului transfermarkt.com, valorează 7 milioane de euro, fotbalistul lui Al-Ahli Jeddah fiind urmat de primul fotbalist din top care evoluează în Liga 1, Alexandru Cicâldău, a cărui cotă a crescut cu 500.000 de euro în ultimele luni, până la 6,5 milioane de euro.
Jucătorul Craiovei este urmat în clasamentul celor mai valoroși jucători români de Ianis Hagi și Ionuț Radu, cotați la 6 milioane de euro, și de Florinel Coman și Florin Tănase, cei doi fotbaliști de la FCSB fiind estimați la 5 milioane de euro.
Top 15 cei mai bine cotați fotbaliști români
1. Răzvan Marin (Cagliari) - 15 milioane de euro
2. Dennis Man (Parma) - 10 milioane de euro
3. Valentin Mihăilă (Parma) - 8,5 milioane de euro
4. Alexandru Mitriță (Al-Ahli) - 7 milioane de euro
5. Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova) - 6,5 milioane de euro
6. Nicolae Stanciu (Slavia Praga) - 6 milioane de euro
7. Ianis Hagi (Rangers) - 6 milioane de euro
8. Ionuț Radu (Inter) - 6 milioane de euro
9. Florin Tănase (FCSB) - 5 milioane de euro
10. Florinel Coman (FCSB) - 5 milioane de euro
11. George Pușcaș (Reading) - 4 milioane de euro
12. Vlad Chiricheș (Sassuolo) - 3,5 milioane de euro
13. Darius Olaru (FCSB) - 3,5 milioane de euro
14. Alexandru Maxim (Gaziantep) - 3,3 milioane de euro
15. Andrei Burcă (CFR Cluj) - 3,3 milioane de euro
Romanian Liga I
Nicolae Dică, dureri de cap după meciurile echipelor naționale! Radunovic s-a accidentat cu Finlanda
IERI LA 11:42
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44