Răzvan Marin ar putea bifa un transfer răsunător. Internaționalul român a fost omul meciului în Cagliari - Roma 3-2, în campionatul Italiei. Mijlocașul de 24 de ani a înscris golul de 2-1 și a oferit pasa decisivă la golul de 3-1, marcat de Joao Pedro.
Grație succesului de ieri, Cagliari a urcat deasupra liniei retrogradării, cu 5 etape rămase până la finalul sezonului.

Răzvan Marin ar putea bifa transferul carierei! Românul a intrat în atenția celor de la AS Roma

Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
Răzvan Marin a ajuns vara trecută la Cagliari și s-a integrat foarte repede la fotbalul italian. Mijlocașul român a devenit o piesă de bază la formația sardă, iar prestațiile sale au fost lăudate inclusiv de antrenorul său, Leonardo Semplici.
La o zi după meciul impecabil reușit în fața Romei, a apărut un anunț răsunător despre viitorul lui Răzvan Marin. Potrivit Spotmedia.ro, internaționalul nostru i-a impresionat pe cei de la Roma, care s-au interesat imediat de situația sa.
Oficialii de pe Olimpico l-au mai urmărit pe Marin și în trecut, înaintea transferului la Ajax, din 2019. Cagliari a plătit 10 milioane de euro pentru mijlocașul român și solicită cel puțin 15 milioane de euro pentru a-l vinde.

Răzvan Marin, lăudat de antrenorul lui Cagliari: "Are calități excelente"

Formația sardă a bifat cea de-a 3-a victorie consecutivă și a urcat deasupra liniei retrogradării, cu 5 runde înainte de finalul sezonului.
Răzvan Marin, eroul lui Cagliari din meciul de aseară, a fost lăudat de antrenorul său, Leonardo Semplici, instalat în funcție în urmă cu două luni:
"Eu nu l-am antrenat în prima parte a campionatului, dar are calități excelente și le arată. Crește și și-a schimbat modul de a juca în comparație cu ceea ce făcea în trecut. Noi încercăm să-i punem calitățile în valoare.", a spus Leonardo Sempli despre Răzvan Marin, după meciul cu Roma.

Răzvan Marin a primit cea mai mare notă din echipa lui Cagliari, după meciul de vis cu Roma

Publicația italiană cagliarinews24.com i-a acordat lui Marin cea mai mare notă din echipa lui Cagliari: 7.5.
"Ce partidă, din nou, pentru Marin! A marcat golul de 2-1 și a oferit un assist pentru Joao Pedro, penru 3-1. Păcat pentru galben, va lipsi cu Napoli", au notat jurnaliștii din Peninsulă.
Răzvan Marin a marcat și în meciul cu Parma, din urmă cu 2 etape. Per total, mijlocașul român a înscris 3 goluri și a oferit 5 pase decisive în actualul sezon din Serie A.
Cu 5 meciuri rămase de disputat, Cagliari se află pe locul 17 în Serie A - primul care asigură salvarea de la retrogradare. Trupa sardă are 31 de puncte, la fel ca și Benevento (locul 18) și Torino (locul 16). De notat că Torino are 2 meciuri în minus.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51