Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Marin, meci memorabil împotriva Romei! Internaționalul nostru, gol și assist

Cristian Mihală

Publicat 25/04/2021 la 21:19 GMT+3

Răzvan Marin a reușit o partidă magică în disputa pe care echipa sa, Cagliari, a câștigat-o pe teren propriu în compania Romei, scor 3-2.

Răzvan Marin, gol și pasă decisivă cu Roma

Credit imagine: Eurosport

Dacă Parma, formația lui Man și Mihăilă are doar șanse teoretice de a mai rămâne în Serie A sezonul viitor, Cagliari are o serie formidabilă și a părăsit, în acest moment, locurile retrogradabile.
Răzvan Marin a făcut o nouă partidă mare pentru sarzi, care s-au impus cu 3-2 în fața Romei. Internaționalul nostru a marcat în minutul 57, la scorul de 1-1, din partea băiatului lui Simeone, pentru ca 7 minute mai târziu să îl servească ideal pe Joao Pedro, care a dus scorul la 3-1. Chiar dacă Roma a redus din handicap repede, partida a fost câștigată de gazde, care au 3 victorii la rând în prima ligă italiană.

Cagliari speră la salvare grație lui Răzvan Marin

Grație acestui succes, Cagliari părăsește după foarte mult timp pozițiile retrogradante, pe 18 coborând Beneveneto, care are 3 înfrângeri și două egaluri în ultimele 5 partide. Totuși, diferența dintre cele două formații e făcută doar de golaveraj, ambele adunând 31 de puncte (ca și Torino, formația de pe 16, care are însă două partide mai puțin disputate).
3 goluri și 5 assisturi are Răzvan Marin în acest sezon pentru Cagliari, fiind cel mai bun jucător al sarzilor în ultimele etape.
Rezultatele de azi din Serie A
  • Benevento - Udinese 2-4
  • Fiorentina - Juventus 1-1
  • Inter - Verona 1-0
  • Cagliari - Roma 3-2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo