Dacă Parma, formația lui Man și Mihăilă are doar șanse teoretice de a mai rămâne în Serie A sezonul viitor, Cagliari are o serie formidabilă și a părăsit, în acest moment, locurile retrogradabile.
Răzvan Marin a făcut o nouă partidă mare pentru sarzi, care s-au impus cu 3-2 în fața Romei. Internaționalul nostru a marcat în minutul 57, la scorul de 1-1, din partea băiatului lui Simeone, pentru ca 7 minute mai târziu să îl servească ideal pe Joao Pedro, care a dus scorul la 3-1. Chiar dacă Roma a redus din handicap repede, partida a fost câștigată de gazde, care au 3 victorii la rând în prima ligă italiană.

Cagliari speră la salvare grație lui Răzvan Marin

Serie A
Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor
15/05/2022 LA 17:55
Grație acestui succes, Cagliari părăsește după foarte mult timp pozițiile retrogradante, pe 18 coborând Beneveneto, care are 3 înfrângeri și două egaluri în ultimele 5 partide. Totuși, diferența dintre cele două formații e făcută doar de golaveraj, ambele adunând 31 de puncte (ca și Torino, formația de pe 16, care are însă două partide mai puțin disputate).
3 goluri și 5 assisturi are Răzvan Marin în acest sezon pentru Cagliari, fiind cel mai bun jucător al sarzilor în ultimele etape.
Rezultatele de azi din Serie A
  • Benevento - Udinese 2-4
  • Fiorentina - Juventus 1-1
  • Inter - Verona 1-0
  • Cagliari - Roma 3-2
Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
14/05/2022 LA 13:04
Serie A
George Pușcaș a făcut un meci mare pentru Pisa. Românul a realizat o "dublă"
16/04/2022 LA 12:27