Mirel Rădoi a surprins cu Macedonia de Nord, trimițând în teren o echipă destul de contestată de specialiști. Acum, împotriva uneia dintre cele mai bune naționale din lume, Germania, selecționerul nu își mai permite vreun experiment. Apărarea e punctul nevralgic, Chiricheș având o prestație modestă. Dacă în banda dreaptă și în centru nu sunt foarte multe alternative pentru stafful tehnic al tricolorilor, aceștia ar trebui să meargă pe experiența lui Mario Camora, în stânga. Cel puțin asta crede Ionuț Rada, fostul internațional care a evoluat la Rapid, FCSB sau CFR. Chiar dacă a făcut un meci slab în ultimul meci de campionat, contra echipei lui Toni Petrea, jucătorul clujenilor are toate atu-urile să facă o partidă mare în România - Germania.
"Mario Camora greșește o dată la zece ani, așa cum s-a întâmplat în meciul cu FCSB! În niciun caz, el nu este ieșit din formă. Nu va greși și în fața Germaniei, cu siguranță. Camora trebuie să fie titular duminică, pentru că în fața nemților nu mai scapi!
Cu Macedonia, benzile noastre au suferit mult, am văzut o lipsă de comunicare și pot să spun că am avut noroc, pentru că au fost superficiali la ocaziile lor. Ovidiu Popescu și Nicușor Bancu au fost neglijenți, iar fundașul de la FCSB a fost de fapt o soluție de avarie, pentru că el poate juca pe mai multe posturi", a spus Ionuț Rada, fostul coleg al lui Mario Camora de la CFR Cluj, pentru ProSport.
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34

România - Germania preliminarii Campionatul Mondial | Rădoi pregătește schimbări

Să joci din 3 în 3 zile și să dai randamentul maxim e complicat pentru jucătorii români, iar selecționerul a gândit partida de aseară în perspectivă, fiind cu gândul și la partida contra germanilor, de duminică.
Defensiv am suferit mult contra Macedoniei de Nord, astfel că Rădoi va opera mai multe schimbări în primul "11" pentru a doua partidă din grupă. Cea mai importantă e legată de prezența unui închizător clasic încă din primul minut. Ca atare, Alexandru Crețu are șanse mari să fie titular, el urmând să îi ia locul în teren lui Nicolae Stanciu, care va fi avansat în linia de trei din spatele vârfului. Mihăilă ar fi fost oricum titular, așa cum a lăsat de înțeles și Rădoi, dar și Ianis Hagi are o șansă bună să evolueze contra Germaniei. Acesta nu doar că a înscris golul victoriei, dar a arătat o bună dispoziție de joc, fiind extrem de periculos din momentul intrării în teren, joi seară.
România - Germania - Cum ar putea arăta primul "11" al tricolorilor
  • Florin Niță - Ovidiu Popescu (Vasile Mogoș), Vlad Chiricheș, Andrei Burcă, Mario Camora - Răzvan Marin, Alexandru Crețu - Valentin Mihăilă, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi - George Pușcaș
România - Germania se joacă duminică, tot pe Arena Naţională, în timp ce Macedonia va evolua la Skopje în faţa Liechtensteinului, teoretic cea mai slabă echipă din grupă.
Romanian Liga I
Ilie Poenaru are zilele numărate la UTA. Costel Gâlcă, pregătit să preia formația de la Arad
31/10/2022 LA 19:34
Romanian Liga I
Adi Mutu, sunat în miezul nopții de Gică Hagi pentru un transfer: "Cu el în echipă iau titlul"
31/10/2022 LA 18:24