De peste un deceniu, Viitorul a fost un reper pentru fotbalul românesc, Hagi construind de la 0 un proiect sănătos, fără echivalent în România. Echipa fostului mare internațional a reușit chiar să câștige titlul în Liga 1, trimițând în această perioadă zeci de fotbaliști de valoare la alte echipe, mai mari, dar și la naționalele României.
De la început, "Regele" a spus că visează la un proiect grandios la malul mării, care să îi ofere confortul de a construi pe termen lung și a nu mai fi nevoit să își vândă jucătorii de mare perspectivă pentru a supraviețui. Și, odată cu fuziunea cu Farul, echipa pare să devină ceea ce și-a dorit Hagi. Deocamdată se investește tot în infrastructură, astfel încât fotbaliștii și cei din staffurile tehnic și administrativ să aibă condiții europene.
"Avem în construcţie patru clădiri. În ele vor fi noul sediul administrative al clubului, un hotel pentru juniori, o cantină, cafenele, un centru de antrenament, o sală de fitness, un centru medical. Vom mai face un teren sintetic, ar trebui să fie gata în două săptămâni", a declarat vicepreşedintele Farului Constanţa, Tiberiu Curt, la Dobrogea TV.
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
CITEȘTE ȘI:
MANCHESTER UNITED I-A FĂCUT O NOUĂ OFERTĂ LUI ZIDANE! RĂSPUNSUL FRANCEZULUI

Investiție de 8 milioane de euro pentur Farul lui Hagi

Oficialul de la Constanța a dezvăluit că în următorii ani baza de la Ovidiu va fi una de nivel european, urmând a se investi 8 milioane de euro pentru extindere și modernizare.
"Avem în plan încă opt terenuri, în următorii ani. Este o investiţie de circa 8 milioane de euro. Vrem să facem nu cea mai mare şi cea mai frumoasă bază din România, ci vrem să ne comparăm cu cei din Europa", a adăugat Tibi Curt.
Farul va păstra baza de la Ovidiu drept cartier general și atunci când echipa va începe să evolueze la Constanța, pe noul stadion. Aceasta va avea 18.000 de locuri și va fi gata, cel mai probabil, în 2024.
Am o singură strategie, să devin cel mai bun. Asta vom încerca. Trebuie să facem o echipă mare, care să atace și după să se apere. Îmi place să câștigăm. Împreună putem deveni cei mai buni. Mă oblig să duc standardul de performanță la cel mai înalt nivel | Gheorghe Hagi, singurul patron cu un plan adevărat din fotbalul românesc.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
Romanian Liga I
Adi Mutu, sunat în miezul nopții de Gică Hagi pentru un transfer: "Cu el în echipă iau titlul"
31/10/2022 LA 18:24