După o nouă partidă în care United a fost dominată total de City, după ce acum două săptămâni Liverpool o demola, tot pe Old Trafford, se părea că Solskjaer va fi demis. Acest lucru nu s-a produs încă, dar există tot mai multe semnale că în partida următoare, de după pauza internațională, pe banca formației din Manchester se va afla alt antrenor.
Conducerea lui United a luat din nou legătura cu Zidane, pe care a încercat să îl aducă și în septembrie. Din nou, omul care a rescris istoria Champions League, câștigând trei trofee la rând cu Real Madrid, ca antrenor, a declinat oferta șefilor din Teatrul Viselor.
"Zidane la Manchester United e o mutare aproape imposibilă", notează As.com.
Premier League
Klopp, despre venirea lui Rangnick la United: "Din nefericire, vine în Premier League"
ACUM 17 ORE
Mister "Champions League" pare că și-a luat un an sabatic, după modelul Guardiola, urmând apoi să preia naționala Franței. El le-a transmis oficialilor de pe Old Trafford că nu e tentat de o descindere în cel mai puternic campionat din lume, neconsiderându-l pe stilul său. Asta în ciuda faptului că United i-a garantat mână liberă la transferuri, un buget considerabil de achiziții și, evident, un salariu pe măsura valorii sale.
CITEȘTE ȘI:
TEHNICIANUL LUI INTER A FĂCUT LUMINĂ ÎN CAZUL PENALTYULUI CARE L-A TRANSFORMAT ÎN EROU PE TĂTĂRUȘANU

United, marcaj strâns la Ten Hag

În aceste condiții, United tatonează acum o altă variantă excelentă: Ten Hag, omul care a luat lecții de la Guardiola când Pep era la Bayern și care acum scrie istorie cu Ajax. "Lăncierii" sunt pe primul loc în Olanda (golaveraj 37-2) și sunt deja calificați în optimile Champions League, după doar 4 meciuri. Ten Hag e exponentul fotbalului spectacol și se pretează perfect filosofiei lui United. Doar că tehnicianul batav nu ia în calcul să plece acum de la Amsterdam, convins că își poate duce echipa din nou în semifinalele Champions League, așa cum s-a întâmplat în urmă cu trei sezoane. În consecință, sunt șanse mici ca acesta să ajungă acum pe Old Trafford.
Ca atare, varianta cea mai plauzibilă rămâne Brendan Rodgers, care, potrivit presei britanice, e deschis acestei provocări. Un antrenor care a făcut istorie cu Celtic și Leicester și care a fost la un pas de titlu cu Liverpool, nord-irlandezul are fără doar și poate pedigree-ul necesar pentru o echipă de talia lui United. Doar că oficialii "diavolilor" consideră această variantă tot una care nu oferă garanții, nefiind convinși total de actualul antrenor al lui Vardy&Co.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Rangnick, făcut praf: "Nu îi pasă câtuși de puțin de fotbal, e un trădător și un mercenar"
ACUM 20 ORE
Liga Campionilor UEFA
BREAKING NEWS: Le Parisien anuță că Zidane negociază cu PSG
IERI LA 12:29