Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CSA Steaua nu renunță la Superligă! Anunțul de ultimă oră făcut de conducerea clubului din Ghencea

Alex Masgras

Publicat 21/05/2023 la 17:28 GMT+3

Conducerea CSA Steaua a anunțat că va contesta interdicția primită de la FRF, după ce echipa nu a primit dreptul de a promova în Superligă. Echipa pregătită de Daniel Oprița a terminat pe locul al doilea, loc care asigură promovarea directă, dar echipa din Ghencea nu poate evolua în prima divizie din cauza formei de organizare.

Steaua a învins Dinamo cu 2-0 și este pe o poziție care îi permite să promoveze din punct de vedere sportiv în Superliga. Sursa foto: George Ilinca

Credit imagine: Eurosport

Steaua București a încheiat play-off-ul din Liga 2 pe locul al doilea, loc care asigură promovarea în Superligă. Cu toate acestea, echipa din Ghencea nu poate promova din cauza formei de organizare.
La scurt timp după ultimul meci din acest sezon al Stelei, victorie cu 4-2 împotriva celor de la Gloria Buzău, conducerea clubului din Ghencea a anunțat că va contesta decizia celor de la FRF de a nu permite Stelei să evolueze în Superligă.
De asemenea, conducerea clubului a felicitat jucătorii și staff-ul pentru performanța reușită în acest sezon și a anunțat că Daniel Oprița va rămâne antrenorul echipei.
Citește și:

Anunțul făcut de CSA Steaua în ceea ce privește dreptul de promovare în Superligă

"Steaua București, pe loc promovabil
Punct final în sezonul Ligii 2, sezonul 2022-2023. Echipa noastră termină pe poziția secundă, care ne asigură promovarea din punct de vedere sportiv.
Interpretarea eronată a Legii Sportului, de către Federația Română de fotbal, ne pune în situația de a căuta soluții legale pentru a putea evolua pe prima scenă a fotbalului românesc.
Facem precizarea că un eventual demers al clubului nostru, nu putea fi întreprins, decât după comunicarea oficială a FRF.
Felicităm jucătorii și staff-ul tehnic pentru performanța reușită și mulțumim fanilor pentru suportul necondiționat.
De asemenea, dorim să vă comunicăm că Daniel Oprița va fi antrenorul echipei noastre și în sezonul viitor, iar componența lotului de jucători va fi strict în responsabilitatea lui și a staff-ului tehnic", a transmis conducerea celor de la Steaua.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo