Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniel Oprița, suspendat o etapă după declarațiile de la meciul cu Dinamo! Ce amendă a primit antrenorul

Bianca Dumitru

Publicat 11/10/2022 la 14:50 GMT+3

CSA Steaua și Dinamo s-au înfruntat la începutul lunii septembrie, pe Arena Națională, într-un meci care nu a fost lipsit de incidente. În urma partidei, antrenorul Daniel Oprița a primit o suspendare de o etapă și o amendă.

Daniel Oprița

Credit imagine: Eurosport

Duelul dintre CSA Steaua și Dinamo, din a șasea etapă a Ligii 2, nu a fost lipsit de incidente, ambele echipe fiind penalizate și suspendate în urma evenimentelor petrecute pe Arena Națională.
De pildă, CSA Steaua a fost suspendată pentru 4 meciuri, neavând voie să mai joace pe stadionul din Ghencea, și a fost sancționată cu o amendă de 83.750 de lei.
Acum, și antrenorul Daniel Oprița și-a aflat pedeapsa după declarațiile făcute în contextul partidei. Potrivit unei decizii a Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul FRF, tehnicianul a primit o suspendare de o etapă și o amendă de 2.000 de lei.
"Când am venit aici, suporterii asta m-au rugat să promovăm mai repede, că le e dor de o bătaie. În Liga 4 nu aveau cu cine să se bată", a fost declarația de atunci a antrenorului de la CSA Steaua.
Citește și:

Daniel Oprița, suspendat și amendat după meciul cu Dinamo

"Văd că s-a făcut mare tam-tam după acea declarație a mea. Când mi s-a adresat întrebarea nici nu știam ce s-a întâmplat la pauză. Dacă cineva gândește că aș fi putut să spun că sunt de acord cu violențele înseamnă că nu mai suntem oameni.
Era vorba de bătaie sportivă, nu bătaie fizică. Eu la asta m-am referit, chiar nu știam ce s-a întâmplat între suporteri și jandarmi. Și nu sunt de acord cu violența, cu bătăile. Nu sunt vreun huligan să zic că îmi doresc să se întâmple ce s-a întâmplat.
A fost o declarație neinspirată. Nu cred că cineva m-a văzut să merg eu să mă bat cu nu știu cine. Declarația mea nu era în sensul acesta. Dacă cineva spunea asta în locul meu, probabil că și eu așa înțelegeam", a comentat ulterior Daniel Oprița, la Pro Arena.
Antrenorul celor de la CSA Steaua își va ispăși suspendarea la meciul cu Unirea Constanța, care are loc la Mioveni, miercuri, 12 octombrie, de la ora 17:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo