Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniel Oprița, temător înaintea derby-ului CSA Steaua-Dinamo: "Trebuie să avem grijă"

Tibi Munteanu

Publicat 16/04/2023 la 12:46 GMT+3

Antrenorul CSA Steaua, Daniel Oprița, s-a arătat îngrijorat înaintea meciului pe care elevii săi îl vor disputa pe teren propriu contra lui Dinamo, punctând calitățile pe care le au jucătorii dinamoviști și problemele cu care se confruntă echipa sa în defensivă.

Daniel Oprița. Credit foto: Agerpres

Credit imagine: Eurosport

CSA Steaua și Dinamo București se vor confrunta în derby-ul rundei a 4-a din play-off-ul ligii secunde chiar în a 3-a zi de Paște, marți, de la ora 19. Partida va avea loc pe noua arenă din Ghencea, acolo unde sunt așteptați peste 20 de mii de fani ai ambelor echipe.
Antrenorul gazdelor, Oprița, a prefațat meciul și a scos în evidență calitățile atât echipei sale, dar și cele ale dinamoviștilor și se anunță precaut într-o privință.

Daniel Oprița, temător înaintea confruntării cu Dinamo

Tehnicianul "militarilor", Daniel Oprița, a vorbit într-o intervenție pentru Prosport despre miza partidei pe care o vor avea elevii săi poimâine, cu toate că, în mod teoretic, CSA Steaua nu are drept de promovare în primul eșalon și astfel nu ar exista vreo miză reală decât cea legată de orgoliile suporterilor.
Antrenorul de 41 de ani a analizat calitățile echipei adverse, ba chiar i-a lăudat pe fotbaliștii lui Ovidiu Burcă și consideră că steliștii vor trebui să aibă mare grijă în defensivă, pentru că oricum se confruntă cu niște probleme din acest punct de vedere, iar Dinamo are calitate în atac.
"Pe faza ofensivă, Dinamo are jucători de calitate, tehnici, cu personalitate. Sunt acei jucători străini care au altă mentalitate și s-a văzut în multe meciuri. Acolo trebuie să avem grijă!
Avem cel mai bun atac, înscriem în majoritatea partidelor și nu puține goluri. Problemele noastre sunt pe faza defensivă și sperăm să le rezolvăm.
Am făcut destule greșeli în ultima perioadă, iar ei pe faza ofensivă au un plus acolo în zona de mijloc", a declarat Daniel Oprița.
Citește și:

Oprița, apel la suporterii CSA Steaua

CSA Steaua vine după o remiză pe teren propriu, scor 2-2 cu liderul Poli Iași, partidă la care au asistat puțin peste 1000 de spectatori, iar Daniel Oprița s-a arătat nemulțumit de acest lucru, ba chiar a spus că nu înțelege de ce formația sa nu are parte de o asistență mai ridicată, mai ales că a fost vorba de un un adevărat derby între primele două clasate din liga a 2-a.
Mai mult, antrenorul Stelei a recunoscut că dacă nu se vor rezolva problemele ce țin de promovare îi va fi aproape imposibil să își mai motiveze jucătorii în sezonul următor, plus că anunță chiar un val de plecări din cauza acestui fapt.
"La meciul cu Iașiul au fost greșeli pe care cu greu mi le explic. Nu știu de ce nu vine mai multă lume la meciuri. Am mai spus-o, sunt supărat din cauza asta. Pretențiile sunt mari, încercăm să facem tot ce ține de noi.
Nu știu dacă poate conducerea să facă mai mult decât a făcut până acum. Mai discut cu domnul comandant, știu că a făcut toate demersurile (n.r. pentru ca Steaua să obțină dreptul de promovare în Liga 1).Dar și în Liga a 2-a ar putea să vină suporterii, mai ales că era locul 1 cu locul 2 și era stadionul gol. Poate că sunt suporteri care vor mai mult, vor în SuperLiga.
Mai am încă un an de contract, din vară. E o situație dificilă și eu vreau mai mult! O să discutăm din vară, sperăm și așteptăm să se rezolve ceva.
E destul de greu să mai continuăm în sezonul următor (n.r. dacă echipa nu are drept de promovare), nu doar eu, ci și jucătorii. La începutul sezonului, ne-au spus că se va rezolva cu promovarea, așa a fost discuția atunci", a spus Daniel Oprița, la Digi Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo