Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mihai Iosif, pregătit să revină pe bancă. Cu ce echipă s-ar fi înțeles fostul antrenor al Rapidului

Eurosport
DeEurosport

Publicat 17/10/2022 la 21:59 GMT+3

Mihai Iosif, fostul antrenor al celor de la Rapid, este pregătit să semneze o înțelegere cu noua sa echipă și să revină pe bancă după o pauză de șapte luni. Ultima dată i-a pregătit pe giuleșteni, în martie 2022.

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Maria Olteanu
Mihai Iosif, tehnicianul în vârstă de 47 de ani, care ultima dată a antrenat-o pe Rapid, în această primăvară, este pregătit să revină la cârma unei noi formații. Antrenorul a plecat din Giulești după ce a înregistrat mai multe rezultate nefaste alături de vișinii, iar în locul său a fost pus în funcție Adi Mutu.
Rămas fără înțelegere, la șapte luni de la momentul despărțirii de Rapid, Mihai Iosif este aproape de a-și pune semnătura pe un contract cu divizionara secundă Minaur Baia Mare, potrivit informațiilor transmise de Digi Sport.
CITEȘTE ȘI:

Mihai Iosif, noul antrenor al celor de la Minaur Baia Mare

Astfel, fostul tehnician al Rapidului a preluat destinele maramureșenilor de la Minaur Baia Mare, formație care se află pe locul 17 al eșalonului secund, având doar 9 puncte după primele 10 etape.
Potrivit sursei citate mai sus, Iosif ar fi condus deja primul antrenament al băimărenilor, iar la Minaur va colabora cu Vasile Miriuță, cel care are funcția de director tehnic al clubului din Liga 2.
Până acum, Minaur a fost condusă de Ciprian Danciu, însă rezultatele nefaste din campionat i-au determinat pe șefii clubului să întrerupă colaborarea cu acesta. Eșecul din ultima rundă, scor 0-1, cu Unirea Constanța, se pare că i-ar fi fost fatal, iar tehnicianul care a reușit să promoveze echipa în eșalonul secund a fost demis.
Reprezentanții clubului băimărean au anunțat deja încheierea raporturilor contractuale cu Danciu, printr-un mesaj pe pagina oficială de Facebook.
"În cursul zilei de astăzi, clubul Minaur Baia Mare și Ciprain Danciu au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Dorim să îi mulțumim pentru performanța promovării echipei noastre în eșalonul secund. Mulțumim, Ciprian Danciu și mult succes în carieră!", se arată în mesajul postat de Minaur.

Minaur Baia Mare, meci în Cupă cu FC Argeș

Băimărenii vor debuta în această săptămână în grupele Cupei României, în prima ediție a competiției care se joacă din acest an într-un nou format.
Minaur a fost repartizată în grupa D, alături de Universitatea Craiova, FC Argeș, Chindia Târgoviște, Hermannstadt și Ocna Mureș.
Primul adversar pentru fotbaliștii din nordul țării este trupa pregătită de Andrei Prepeliță, meciul fiind programat joi, 20 octombrie, de la ora 15:30.
Programul lui Minuar Baia Mare în Cupa României:
  • Etapa 1: Minaur Baia Mare - FC Argeș
  • Etapa 2: Minaur Baia Mare - Hermannstadt
  • Etapa 3: CS Ocna Mureș - Minaur Baia Mare
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo