Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oficialii FCSB au anunțat cine pleacă în iarnă de la echipă! Fotbalistul criticat după meciul cu UTA Arad

Bianca Dumitru

Actualizat 17/10/2022 la 13:24 GMT+3

FCSB a învins-o duminică seară, pe teren propriu, pe UTA Arad, cu scorul de 2-1, într-un meci contând pentru a 14-a etapă din SuperLigă. Conducerea roș-albaștrilor a anunțat ulterior cine sunt jucătorii care vor fi lăsați să plece în iarnă de la echipă.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB a învins-o aseară pe UTA Arad, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, într-un meci din penultima etapă a sezonului regulat din SuperLigă.
În ciuda rezultatului obținut pe Arena Națională, conducerea roș-albaștrilor nu s-a declarat mulțumită în totalitate de prestația echipei lui Nicolae Dică.
Patronul celor de la FCSB a anunțat că 3 jucători vor fi lăsați să plece în iarnă, fiind vorba despre Rachid Bouhenna, Marco Dulca și Bogdan Rusu. Dacă aceștia nu își vor găsi echipă sau nu vor dori să plece, vor putea rămâne la FCSB, dar nu vor mai prinde lotul.
În ceea ce-l privește pe Răzvan Oaidă, oficialul vicecampioanei României a spus că acesta este un fotbalist util pentru echipă, care aduce un plus de siguranță, așa că va fi păstrat.
Conducerea roș-albaștrilor a vorbit, în această dimineață, la Pro Arena și despre meciul cu UTA Arad. Patronul FCSB-ului s-a arătat nemulțumit de prestația lui Billel Omrani, despre care a spus că nu ar mai arăta la fel de bine cum o făcea când era la CFR.
Citește și:

Nicolae Dică i-a luat banderola lui Octavian Popescu

În urma dublei rușinoase cu Silkeborg, Nicolae Dică a luat unele măsuri, schimbând ordinea liderilor echipei sale. Astfel, în minutul 78, când căpitanul Florinel Coman a fost scos de pe teren, banderola nu a mai ajuns la Octavian Popescu, cel care i-a luat locul în echipă, ci pe brațul lui Darius Olaru.
Acesta din urmă era al treilea în ierarhia căpitanilor FCSB-ului, dar se pare că a fost "promovat" după ce Popescu a dezamăgit în dubla cu danezii din grupele Conference League.
Astfel, pentru a-l pedepsi pe decarul echipei sale ori pentru a-l determina să dea totul atunci când e pe gazon, Dică ar fi luat decizia de a schimba ordinea liderilor din teren.
Pentru FCSB urmează miercuri, de la ora 21:00, un nou duel cu UTA Arad, de această dată pentru prima etapă a grupelor Cupei României.
Pe ce loc termină FCSB sezonul 2022/23 al SuperLigii?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo