Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Steaua, doar un egal cu Metaloglobus! Suporterii, mesaj împotriva conducerii

Eurosport
DeEurosport

Publicat 09/08/2022 la 22:05 GMT+3

Steaua a remizat cu Metaloglobus, scor 1-1, în prima etapă a noului sezon al Ligii a 2-a. Jucătorii lui Daniel Oprița au dominat meciul, dar nu au reușit să fructifice ocaziile pe care le-au avut.

Steaua, blocată de o conducere mult prea pasivă

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Steaua a jucat primul meci din acest sezon de Liga a 2-a, acasă, cu Metaloglobus. Echipa antrenată de Daniel Oprița a reușit doar o remiză, 1-1, în fața propriilor fani, care au avut propria dispută cu conducerea.
Cele două echipe au început greoi meciul și nu au fost ocazii importante până în minutul 30, când Neacșu a scăpat singur cu portarul Stelei, dar a tras slab, obținând doar un corner. Chipirliu a avut un șut periculos de la marginea careului în minutul 38, dar portarul oaspeților a reținut fără mari probleme.
Steaua putea deschide scorul în minutul 44, dar șutul lui Balgiu de la 30 de metri a mușcat din transversala porții adverese. În prelungirile reprizei, Bodișteanu a driblat frumos în careu și nu i-a dat nicio șansă portarului Gavrilas, înscriind pentru 1-0.
Repriza a doua a început tare și Metaloglobus a restabilit egalitatea în minutul 50, după o pasă superbă a lui Neacșu și o finalizare la colțul lung a lui Herea. Chipirliu a avut apoi o ocazie uriașă, dar a tras peste din apropiera porții. Intensitatea a scăzut după minutul 65, Steaua reușind să domine, dar fără să fructifice ocaziile pe care și le-a mai creat. Pacionel a mai avut un șut periculos pe final, respins în lateral de portarul oaspeților.
În minutul 90 a venit imprudența fundașilor lui Metaloglobus, ce a dus la un penalty pentru Steaua. Chipirliu a șutat în stanga portarului, dar Gavrilaș a reușit să respingă mingea în bară, menținând egalitatea până la final.
Citește și:

Fanii roș-albaștrilor au organizat un protest împotriva conducerii

Dezamăgiți de faptul că nu au drept de promovare nici în acest sezon, un grup de suporteri de la peluză și-au cumpărat bilete la Tribuna 1 pentru a afișa mesaje împotriva actualei conduceri. Astfel, e al doilea sezon consecutiv când bucureștenii nu vor putea promova, în ciuda unui buget de 2 milioane de euro.
"Bichir, Barbu, Dîncu, demisia! " sau "8 ani, 7 miniștri, 6 comandanțe, pe Steaua când o promovați? " au fost mesajele cu care suporterii steliști i-au întâmpinat pe oficiali. Gazeta Sporturilor realtează că pe stadion au fost prezenți aproximativ 2500 de suporteri, un număr influențat probabil și de vestea că favoriții vor continua în Liga a 2-a pentru cel puțin încă un sezon.
În etapa viitoare, Steaua va juca în deplasare, cu CSM Slatina, apoi va primi vizita celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc. Derby-ul cu Dinamo se va juca în etapa 6, pe terenul "câinilor".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo