Atmosfera de la formația pregătită de Bogdan Andone este relaxantă în această perioadă, la fel cum a fost și în prima parte a campionatului. Denis Alibec, omul cu 8 goluri și 7 assist-uri în actualul sezon de Liga 1, se distrează în cantonamentul din Turcia, acolo unde a reușit o fază amuzantă, care a stârnit râsetele colegilor săi.
Alibec a ținut să continue trend-ul golurilor înscrise la antrenament, pornit de Răzvan Marin la Ajax și preluat de Alexandru Maxim la Mainz.
Atacantul Astrei a înscris un gol inedit și, în același timp, haios: a șutat de la 11 metri, aruncând mai întâi gheata și păcălindu-l pe portar.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01

Gabi Tamaș, prezent în cantonamentul Astrei

Astra Giurgiu a început perioada de pregătire, iar antrenorul Bogdan Andone a avut parte o surpriză la antrenamentele din Turcia. Potrivit Gazetei Sporturilor, Tamaș s-a prezentat la pregătiri, cu toate că a lipsit la reunirea echipei.
Fotbalistul își dorește un transfer din cauza problemelor financiare. După Hapoel Haifa, o altă echipă despre care s-a vehiculat că este interesată de serviciile sale este Universitatea Craiova.
Primul meci oficial al Astrei din acest an va fi pe 1 februarie, pe terenul lui Dinamo.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Denis Alibec, aproape de altă formație din Liga 1, după ce Dan Petrescu îl consideră "indezirabil"
04/01/2022 LA 05:21
Romanian Liga I
Alibec i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu. Anunțul tehnicianului de la CFR
04/12/2021 LA 15:59