Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arabii, despre oferta uriașă primită de Dan Petrescu. Care ar fi salariul real oferit de Al Nasr

Cristian Mihală

Actualizat 06/11/2020 la 13:08 GMT+2

Presa din Arabia Saudită scrie pe larg astăzi despre posibilitatea ca Dan Petrescu să devină noul antrenor de la Al Nasr Riad. Arabii susțin că oficialii clubului i-au propus 3 milioane de euro/an românului și staffului său.

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

Dan Petrescu a trimis încă o dată săgeți spre conducerea grupării din Gruia, după înfrângerea împotriva Romei, acuzând lipsa de întăriri la nivelul lotului.
Tehnicianul pare că își caută o variantă de a ieși din scenă, după ce pe numele lui au apărut mai multe oferte tentante, din spațiul ex-sovietic și de la arabi.
Aceștia din urmă par să fie în pole-position să îl convingă pe "Super Dan", salariul vehiculat în presa noastră fiind de două milioane de euro/an.

3 milioane de euro/an pentru Dan Petrescu și stafful său

Din informațiile jurnaliștilor arabi, oferta ar fi chiar mai generoasă, Safwan Al-Suwaiket implicându-se direct în negocierile cu românul. Astfel, potrivit almowaten.net, Al Nasr Riad i-a pregătit 3 milioane de euro/an lui Dan Petrescu și staffului său.
Startul de sezon al echipei saudite a fost unul dezamăgitor, cu 3 eșecuri în primele 3 partide, iar conducerea e pe punctul să îl demită pe portughezul Rui Vitoria, pentru a-l instala pe Dan Petrescu.
"Conducerea lui Al Nasr îl va demite pe Rui Vitoria", notează sursa citată, care punctează că se speră ca tehnicianul nostru să fie pe banca echipei începând de la finalul săptămânii viitoare.
Dan Petrescu nu ar fi la prima aventură în zona Golfului. El a antrenat în 2014 Al-Arabi, iar în 2016-2017 a fost la cârma lui Al-Nasr Dubai.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo