Dan Petrescu a trimis încă o dată săgeți spre conducerea grupării din Gruia, după înfrângerea împotriva Romei, acuzând lipsa de întăriri la nivelul lotului.
Tehnicianul pare că își caută o variantă de a ieși din scenă, după ce pe numele lui au apărut mai multe oferte tentante, din spațiul ex-sovietic și de la arabi.
Aceștia din urmă par să fie în pole-position să îl convingă pe "Super Dan", salariul vehiculat în presa noastră fiind de două milioane de euro/an.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
25/05/2022 LA 05:50

3 milioane de euro/an pentru Dan Petrescu și stafful său

Din informațiile jurnaliștilor arabi, oferta ar fi chiar mai generoasă, Safwan Al-Suwaiket implicându-se direct în negocierile cu românul. Astfel, potrivit almowaten.net, Al Nasr Riad i-a pregătit 3 milioane de euro/an lui Dan Petrescu și staffului său.
Startul de sezon al echipei saudite a fost unul dezamăgitor, cu 3 eșecuri în primele 3 partide, iar conducerea e pe punctul să îl demită pe portughezul Rui Vitoria, pentru a-l instala pe Dan Petrescu.
"Conducerea lui Al Nasr îl va demite pe Rui Vitoria", notează sursa citată, care punctează că se speră ca tehnicianul nostru să fie pe banca echipei începând de la finalul săptămânii viitoare.
Dan Petrescu nu ar fi la prima aventură în zona Golfului. El a antrenat în 2014 Al-Arabi, iar în 2016-2017 a fost la cârma lui Al-Nasr Dubai.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
20/05/2022 LA 07:03