Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Au dat-o în bară Dan Petrescu şi CFR cu ultimul transfer? "E un jucător dezastruos!"

Cristian Mihală

Publicat 10/06/2022 la 13:39 GMT+3

CFR a transferat la foc automat în ultima perioadă, dar venirea lui Karlo Muhar pare să fie un pariu riscant al lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

Campioana s-a reunit deja, urmând să atace preliminariile Champions League, iar conducerea din Gruia vrea să îi asigure lui "Super-Dan" un lot cât mai competitiv pentru a evolua în Europa.

Muhar nu pare să aibă "faţă" de CFR

În ultimele zile, în Gruia au sosit mai mulţi jucători - Karlo Muhar, Vito Hammershoy-Mistrat, Christopher Braun şi Karlo Brucic -, dar aducerea primului a ridicat deja semne de întrebare. Ultima oară la Lech Poznan, croatul a fost o dezamăgire. Colegii de la Spotmedia au stat de vorbă cu un jurnalist polonez, care l-a descris pe Muhar drept un fotbalist mult sub pretenţiile campioanei României.
"E un jucător dezastruos. E foarte slab. A venit la Lech în 2019 și în primul sezon a jucat regulat, dar nimeni nu era mulțumit de el. A fost în Turcia unde nu a avut succes, s-a întors și a primit o nouă șansă, dar a fost slab. Este slab din punct de vedere tehnic și este lent.
Nu este prea implicat în joc. Are un fizic bun, dar nu profită de el. La jocul de cap este deficitar. E un jucător de echipe mici, comite multe greșeli”, a declarat Pawel Kielbus, un ziarist polonez, pentru Spotmedia.
Muhar are 26 de ani şi poate evolua doar ca mijlocaş central. Are un fizic ideal - 190 cm -, dar nu a reuşit să convingă nicăieri, cel puţin până acum. Produs de Dinamo Zagreb, a primit şanse puţine la formaţia croată, bifând un singur meci.
Cu polonezii de la Lech Poznan a fost sub contract în perioada 2019-2022, dar nu a dat randamentul scontat, astfel că a fost împrumutat la Kayserispor şi CSKA Sofia. A fost trimis într-o perioadă să evolueze şi pentru echipa a doua a lui Lech Poznan, pentru care a strâns 4 partide.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo