Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Budescu, la FCSB! Conducerea roş-albaştrilor a confirmat că jucătorul a acceptat oferta

Cristian Mihală

Actualizat 07/09/2021 la 15:52 GMT+3

FCSB încheie în stil de mare echipă campania de mercato. Constantin Budescu a sosit azi la baza de pregătire a formaţiei roş-albastre, în Berceni, şi în cursul zilei va semna contractul.

Budescu și Lucas Leiva, în FCSB - Lazio

Credit imagine: Eurosport

UPDATE / Constantin Budescu a fost prezentat la FCSB. Transferul a fost anunțat într-o manieră inedită, fotbalistul fiind numit 'artistul', iar prezentarea făcându-se ca pe un poster de film.
UPDATE / Conducerea FCSB a confirmat pentru sport.ro că Budescu a semnat cu formaţia lui Edi Iordănescu. El este deja în cantonamentul echipei, din Berceni, şi, în funcţie de forma sa fizică, ar putea fi implicat chiar în partida din runda următoare. Duminică, FCSB o întâlneşte pe rivala Dinamo, într-o partidă care va începe la ora 21:00.
Ştirea iniţială

Budescu a ajuns la baza din Berceni şi va semna cu FCSB. Primă de instalare record

După despărţirea de Damac, Constantin Budescu a negociat intens cu cei din conducerea FCSB o revenire în Liga 1. După ce a reuşit repatrierea lui Keşeru, Edi Iordănescu va avea sub comandă un alt fotbalist care a scris istorie în campionatul intern.
Conform ProSport, "Budi" este deja la baza de pregătire a FCSB, din Berceni, iar în cursul zilei de azi va semna contractul. Fotbalistul va fi unul dintre cei mai bine plătiţi jucători, urmând a câştiga 20.000 de euro/lună.
Fotbalistul ar fi cerut 300.000 de euro la semnătură, dar probabil că părțile vor ajunge la un acord. Există informaţi că oficialii echipei de pe locul 8 din Liga 1 ar fi acceptat să îi ofere o primă de instalare record, de 200.000 de euro. Totuşi, în contextul în care Budescu vine liber de contract şi în zona ţărilor arabe câştiga peste un milion de dolari/an, suma nu pare exagerată.

CFR a vrut şi ea să îl ia pe Budescu

CFR Cluj l-a vrut şi ea pe fotbalist, dar în cele din urmă s-a retras din cursa pentru Constantin Budescu. Dan Petrescu a susținut că l-ar fi transferat oricând pe acesta, valoarea fiind incontestabilă, însă lotul numeros al campioanei nu îi permite să aducă alți jucători.
"Îl luam, normal. Dacă aveam loc, cum să nu? Poți să zici nu unui jucător ca Budescu? Uite și Alibec. Zicea toată lumea că nu pot să lucrez cu el. L-am antrenat un meci și a dat două goluri. Alibec poate fi antrenat de oricine pentru că e mare fotbalist. Nu cred că mai vine nimeni. 99,9% nu mai vine nimeni", a declarat Dan Petrescu, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.
Constantin Budescu a mai jucat pentru FCSB în sezonul 2017-2018, când a adunat 37 de meciuri şi a marcat de 12 ori. Clubul l-a transferat în 2017 de la Astra cu 750.000 de euro, iar apoi l-a vândut cu 2,5 milioane de euro la Al Shabab, unde era antrenor Marius Şumudică.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo