Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Claudiu Keseru a revenit la FCSB! Internaționaul român și-a reziliat contractul cu Ludogorets

Nicu Savin

Actualizat 27/08/2021 la 12:46 GMT+3

Claudiu Keseru este primul jucător care va semna cu FCSB în mandatul lui Edi Iordănescu! Atacantul român și-a reziliat unilateral contractul cu Ludogorets și va semna cu vicecampioana României.

Claudiu Keșeru, atacantul lui Ludogoreț

Credit imagine: Getty Images

Conform jurnaliștilor de la sport.ro, conducerea celor de la FCSB a confirmat transferul lui Claudiu Keseru. Atacantul român intrase într-un cont de umbră la Ludogorets și nu a fost folosit deloc în acest start de sezon, astfel că despărțirea de campioana Bulgariei era iminentă.
Claudiu Keseru a mai jucat la FCSB în perioada ianuarie 2014-februarie 2015, când a marcat 28 de goluri în 48 de meciuri, cucerind și 2 trofee: titlul în Liga 1 și Cupa României.
Venirea lui Keseru la FCSB a fost dorința expresă a lui Edi Iordănescu, noul antrenor al roș-albaștrilor apreciindu-l foarte mult pe experimentatul atacant.
"Nu fac aprecieri publice despre jucători, despre posibilele transferuri. La un club profesionist, aceste lucruri trebuie să se întâmple în spatele scenei. Când sunt jucători interesanți, îi urmărim, monitorizăm. Sunt foarte dificil când dau ok-ul pentru un jucător. Îl analizez din toate puncte de vedere. Keseru nu mai are nevoie de nicio prezentare.", spunea Edi Iordănescu zilele trecute.

Kaseru s-a înțeles cu FCSB

Claudiu Keseru a fost unul dintre cei mai buni atacanți români în ultimii 15 ani. Născut la Oradea, atacantul a plecat de la o vârstă fragedă la Nantes, unde a debutat la prima echipă în 2004. În afară de Nantes, românul a mai jucat în Franța la Tours, Angers și Bastia, înainte să revină în România, în ianuarie 2014, când a semnat cu FCSB.
După un an petrecut în Liga 1, Keseru a avut o scurtă aventură la Al Gharafa (Qatar), iar din 2015 joacă la Ludogorets. În cele 6 sezoane petrecute la formația bulgară, românul a câștigat de 3 ori titlul de golgheter al campionatului.
Keseru a fost o prezență constantă și la prima reprezentativă a României în ultimii ani, pentru care a adunat 42 de selecții și 13 goluri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo