Fundaşul central de 1,99 m a evoluat în mare parte a carierei sale în ţara natală, la NK Zagreb şi NK Lokomotiva Zagreb, iar în ultimul an şi jumătate a fost căpitanul echipei daneze Velje BK.
Acesta este al doilea transfer pe care îl face CFR Cluj din Danemarca în această vară, după ce l-a adus pe mijlocaşul danez Vito Hammershoy-Mistrati de la Randers FC.
CFR mai are trei croaţi în lot, portarul Karlo Letica şi atacanţii Gabriel Debeljuh şi Marko Dugandzic.
Romanian Liga I
Cum se poziționează Superliga din România în raport cu celelalte campionatele din estul Europei
ACUM 14 ORE
Sursa: Agerpres

CFR, ofensivă totală pe piața transferurilor

Venirea lui Denis Kolinger înseamnă al 5-lea jucător sosit oficial în această vară sub comanda lui Dan Petrescu, după Christopher Braun, Barlo Brucic, Karlo Muhar și Vito Hammershoy-Mistrati. Dacă primii 3 au venit liberi de contract în Ardeal, pentru ultimul CFR i-a plătit lui Randers 400.000 de euro.
Clujenii s-au înțeles și cu Farul pentru Jetfe Betancor, urmând a plăti în schimbul atacantului 300.000 de euro; dar suma ar putea crește dacă CFR va ajunge în grupele primelor două competiții europene. Astfel, dacă CFR va intra în grupele Champions League, Farul va încasa alte 250.000 de €, iar dacă va intra în grupele Europa League, echipa lui Hagi va primi 150.000 de €. De asemenea, Farul va păstra 20% dintr-ul viitor transfer al jucătorului de 28 de ani.
Și Eric Bicfalvi, fotbalist care se mulează perfect pe gusturile lui Dan Petrescu - e extrem de serios și, la 34 de ani, are o experiență foarte bogată - e foarte aproape de Gruia. Potriviti playsport.ro, fostul mijlocaș de la FCSB și Dinamo și-a dat deja acordul pentru mutare, salariul oferit fiind extrem de ofertant. Singura problemă e legată de faptul că internaționalul e sub contract cu Ural Ekaterinburg, din Rusia, până în 2023. După ce a primit asigurări de la Bicfalvi că vrea să revină în Liga 1, CFR a trecut la negocieri cu rușii și e de așteptat ca mutarea să se realizeze pentru aproximativ 250.000 de euro.
Liga Campionilor UEFA
CFR Cluj este asaltată de oferte pentru unul dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut
IERI LA 08:01
Romanian Liga I
LIVETEXT Superliga | Când joacă FCSB cu CFR Cluj și Craiova! Programul complet al etapelor din tur
01/07/2022 LA 07:30