Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR a adus un colos în defensivă: Denis Kolinger e noul jucător al lui Dan Petrescu

Cristian Mihală

Publicat 17/06/2022 la 14:47 GMT+3

Cluburile de fotbal CFR 1907 Cluj şi Velje BK au ajuns la un acord privind împrumutul internaţionalului croat Denis Kolinger în Gruia până la finalul sezonului 2022/23, a anunţat campioana României, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Kolinger a fost împrumutat la CFR Cluj

Credit imagine: Eurosport

Fundaşul central de 1,99 m a evoluat în mare parte a carierei sale în ţara natală, la NK Zagreb şi NK Lokomotiva Zagreb, iar în ultimul an şi jumătate a fost căpitanul echipei daneze Velje BK.
Acesta este al doilea transfer pe care îl face CFR Cluj din Danemarca în această vară, după ce l-a adus pe mijlocaşul danez Vito Hammershoy-Mistrati de la Randers FC.
CFR mai are trei croaţi în lot, portarul Karlo Letica şi atacanţii Gabriel Debeljuh şi Marko Dugandzic.
Sursa: Agerpres

CFR, ofensivă totală pe piața transferurilor

Venirea lui Denis Kolinger înseamnă al 5-lea jucător sosit oficial în această vară sub comanda lui Dan Petrescu, după Christopher Braun, Barlo Brucic, Karlo Muhar și Vito Hammershoy-Mistrati. Dacă primii 3 au venit liberi de contract în Ardeal, pentru ultimul CFR i-a plătit lui Randers 400.000 de euro.
Clujenii s-au înțeles și cu Farul pentru Jetfe Betancor, urmând a plăti în schimbul atacantului 300.000 de euro; dar suma ar putea crește dacă CFR va ajunge în grupele primelor două competiții europene. Astfel, dacă CFR va intra în grupele Champions League, Farul va încasa alte 250.000 de €, iar dacă va intra în grupele Europa League, echipa lui Hagi va primi 150.000 de €. De asemenea, Farul va păstra 20% dintr-ul viitor transfer al jucătorului de 28 de ani.
Și Eric Bicfalvi, fotbalist care se mulează perfect pe gusturile lui Dan Petrescu - e extrem de serios și, la 34 de ani, are o experiență foarte bogată - e foarte aproape de Gruia. Potriviti playsport.ro, fostul mijlocaș de la FCSB și Dinamo și-a dat deja acordul pentru mutare, salariul oferit fiind extrem de ofertant. Singura problemă e legată de faptul că internaționalul e sub contract cu Ural Ekaterinburg, din Rusia, până în 2023. După ce a primit asigurări de la Bicfalvi că vrea să revină în Liga 1, CFR a trecut la negocieri cu rușii și e de așteptat ca mutarea să se realizeze pentru aproximativ 250.000 de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo