Ciprian Deac a declarat, luni seară, după ce a câştigat titlul cu CFR Cluj, că în urmă cu 10-11 zile echipa sa nu mai credea în titlu şi se gândea doar la sănătate, din cauza multitudinii de cazuri de coronavirus apărute la echipă. La meciul care a decis trofeul, cu Universitatea Craiova, ardelenii au fost foarte motivaţi de faptul că oltenii au declarat că aveau pregătită şampania la rece, a precizat fotbalistul.
“Cred că a fost cel mai greu campionat pe care l-am luat. În urmă cu 10-11 zile nu mai credeam, eram la Mogoşoaia şi toţi ne gândeam la sănătate. Nu reuşeam să adorm, am fost foarte obosit la meciul cu Botoşani, cu două zile înainte de meci am condus toată noaptea, eram sută la sută sigur că o să ies pozitiv. Gândurile noastre erau la familiile noastre. Nici nu vreau să-mi imaginez cum a trăit Mister meciul. Pentru mine urmează 4-5 zile de vacanţă, în vare nu vreau să mă gândesc la fotbal. Nu mă mai pot gândi la bani în aceste momente. În ultimele 10-11 zile ne-am adunat. E bine că am redevenit familia care am fost înainte şi cred că acele probleme pe care le-am avut la Mogoşoaia ne-au unit foarte tare. Am auzit declaraţii ale celor de la Craiova care aveau pregătită şampania la rece şi acest lucru ne-a motivat foarte tare. Am fost foarte motivaţi, foarte liniştiţi, am ştiut după meciul cu FCSB că totul depinde de noi. Ştiam că dacă ajungem să jucăm ultimul meci cu titlul pe masă vom da totul”, a spus Deac.

Deac are 5 titluri de campion

Romanian Liga I
Ciprian Deac, vehement după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Să ne dăm câteva palme, să ne trezim!"
17/10/2021 LA 19:47
În urmă cu 14 ani, cu Deac în teren, CFR începea povestea de dragoste cu trofeele interne. Deac a ajuns deja la 5 titluri în Liga 1 și un total de 12 trofee. Pasiunea sa pentru fotbal se vede în fiecare meci, la fiecare fazā. Deac este singurul jucātor din campionat care paseazā la fel cum deposedeazā și nu se lamenteazā pentru nimic. Mijlocașul de 34 de ani nu a plâns niciodatā dupā banderolā, deși este îndreptāțit sā-și doreascā o asemenea onoare. Deac nu se gândește la asta și va fi, de azi, din nou primul la salā, cu gândul la titlul cu numārul 6 în tricoul vișiniu.
Fotbal
Ciprian Deac, speriat de FC Floriana. De ce se teme mijlocașul lui CFR înaintea meciului din Malta
19/08/2020 LA 09:52
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
IERI LA 07:22