Totuși, roș-albaștrii vor face o excepție, doar pentru a nu le oferi niciun ban rivalilor de la Dinamo. FCSB îl va folosi în poartă pe Andrei Vlad, recent revenit în lot după ce a fost infectat cu coronavirus. În mod normal, în poarta FCSB-ului ar apăra Cătălin Straton, însă acest lucru nu este posibil, asta pentru că cei de la Dinamo au stabilit o clauză de 10.000 de euro dacă Straton va intra pe teren împotriva fostei lui echipe.
Dacă Straton ar apărea în poartă în partida din această seară, atunci gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare s-ar alege cu acești bani. Mai mult, managerul general al celor de la FCSB a oferit chiar detalii despre situația lui Strton, lăsând de înțeles că acesta din urmă nu va face parte nici măcar din lotul echipei pentru meciul din seara aceasta.

Poarta FCSB-ului, apărată de Andrei Vlad în derby-ul cu Dinamo

Romanian Liga I
FCSB vrea să scape de unul dintre titulari! Cine e fotbalistul care ar putea pleca în această vară
31/05/2021 LA 14:21
”N-am discutat cu Cătălin înainte de a semna cu noi. El a ajuns la noi pentru că Dinamo a renunțat la el iar noi aveam nevoie de un portar cu experiență care să-l înlocuiască la nevoie pe Andrei Vlad. Dar, prestațiile lui Andrei Vlad până să iasă pozitiv nu aveau cum să-l scoată din poartă. La meciul cu Dinamo, titular va fi Andrei Vlad. Nu știu daca Straton va fi pe bancă sau va fi scutit de a privi și de a se încărca negativ la un meci in condiții speciale”, a spus managerul general al celor de la FCSB.
Cătălin Straton (30 de ani) a semnat cu FCSB un contract pe un an, cu opțiunea de prelungire pe încă unul. Portarul a plecat de la Dinamo liber de contract. Straton ajunsese la Dinamo vara trecută, liber de contract, de la Dunărea Călărași. Cotat la 400.000 de euro de transfermarkt.com, goalkeeper-ul de 30 de ani a mai evoluat la Rapid, FC vaslui, CS U Craiova și ACS Poli.
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
IERI LA 04:58
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
21/01/2022 LA 20:55