UPDATE // Cătălin Straton (30 de ani) a semnat cu FCSB un contract pe un an, cu opțiunea de prelungire pe încă unul, anunță Gazeta Sporturilor. Portarul va pleca de la Dinamo liber de contract și se va alătura lotului "roș-albaștrilor". Sursa citată susține că Straton ar fi fost nevoit să renunțe la restanțe salariale în valoare de 15.000 de euro, pentru a putea pleca din "Ștefan cel Mare".
Știrea inițială
"Roș-albaștrii" au nevoie disperată de un portar pentru meciul cu Slovan Liberec, din turul 3 al Europa League (joi, 24 septembrie), iar Gazeta Sporturilor informează că se încearcă transferul lui Cătălin Straton, de la Dinamo, care și-ar fi dat deja acordul.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
FCSB s-a chinuit teribil aseară la meciul cu Backa Topola, câștigat în cele din urmă la loviturile de departajare. Tânărul Răzvan Ducan (19 ani) a fost singurul portar din lotul FCSB-ului disponibil pentru partida din Serbia. Andrei Vlad, titularul "roș-albaștrilor" a fost infectat cu coronavirus, în timp ce Ștefan Târnovanu, Răzvan Udrea și Toma Niga s-au accidentat.
Ducan, aflat la prima lui apariție la echipa mare a FCSB-ului, a fost extrem de criticat pentru lipsa sa de experiență, care i-a costat pe "roș-albaștri" în unele momente.
Tânărul goalkeeper și-a spălat din greșeli la "loteria" penalty-urilor, unde a reușit să apere o lovitură. S-a dovedit a fi intervenția care a calificat-o pe FCSB în turul 3, unde o așteaptă Slovan Liberec, o echipă mult mai puternică decât Backa Topola. Din acest motiv, oficialii "roș-albaștrilor" nu pierd timpul și încearcă să găsească soluții pentru postul de portar, esențial într-o confruntare de acest fel.

Cătălin Straton, portarul lui Dinamo, dorit de FCSB pentru meciul cu Slovan Liberec

Potrivit Gazetei Sporturilor, FCSB a ajuns la varianta Cătălin Straton, portarul de 30 de ani care a fost anunțat de Cosmin Contra că nu va mai intra în planurile sale la Dinamo. Mai mult, Straton a fost trimis la echipa a doua a "câinilor", iar sursa citată anunță că și-a dat deja acordul pentru un transfer la marea rivală.
"Roș-albaștrii" vor să profite de situația în care se află Straton și să-l transfere, ținând cont de experiența acumulată de acesta. Dinamo nu ar fi de acord să-l cedeze liber de contract, motiv pentru care cele două rivale vor trebui să ajungă la un numitor comun în contextul unei sume de transfer.
Straton a ajuns la Dinamo vara trecută, liber de contract, de la Dunărea Călărași. Cotat la 400.000 de euro de transfermarkt.com, portarul de 30 de ani a mai evoluat la Rapid, FC vaslui, CS U Craiova și ACS Poli.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League, programul etapei a doua

Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20