Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Contra, hotărât să plece de la Dinamo! Spaniolii, băgați în ședintă: "Spunem lucrurilor pe nume"

Irina Aldea

Publicat 15/11/2020 la 09:17 GMT+2

Criza de la Dinamo se adâncește pe zi ce trece, iar seria rezultatelor înregistrate de alb-roșii nu le dă mari speranțe celor din cadrul clubului, care și-au pierdut total încrederea în investitorii spanioli.

Cosmin Contra

Credit imagine: Eurosport

Dinamo și Astra au terminat aseară la egalitate meciul din runda cu numărul 8 din Liga 1. Remiza cu giurgiuvenii ține echipa din Ștefan cel Mare pe penultimul loc în clasament, cu cinci puncte după zece etape.Cosmin Contra a obținut un singur punct de la revenirea la Dinamo, iar postul său se clatină serios. Problemele cu banii sunt din ce în ce mai greu de gestionat în vestiar, astfel că "Guriță" se gândește chiar să își dea demisia.
"Mâine (n.r. duminică) voi avea o discuție cu directorul sportiv, vom spune lucrurilor pe nume. Trebuie să facem o analiză, vedem ce se va întâmpla. E clar că trebuie discutat! Vedem ce se va întâmpla (n.r. întrebat dacă ia în calcul să-și dea demisia). În momentul de față, sunt dezamăgit pentru că așteptam mult de la meciul cu Astra", a declarat Cosmin Contra.

Cosmin Contra, critici pe linie la Dinamo

În plus, antrenorul lui Dinamo i-a taxat și pe jucători, pe care i-a criticat pentru atitudinea din teren, în ciuda faptului că aceștia nu și-au mai primit salariul de câteva luni. Contra a lăsat de înțeles că mulți dintre fotbaliștii transferați de spanioli nu au valoare pentru a juca în tricoul "câinilor".
"A fost un joc slab. Ei trebuie să își dea seama că valoarea pe care o au, dacă au valoare, trebuie să o arate. Trebuie să își asume responsabilitatea, pentru că altfel e greu să ieși din subsolul clasamentului. Vreau să văd mai multă personalitate. Ne consumă ceea ce se întâmplă în jurul echipei", a transmis Contra.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo