Dinamo și Astra au terminat aseară la egalitate meciul din runda cu numărul 8 din Liga 1. Remiza cu giurgiuvenii ține echipa din Ștefan cel Mare pe penultimul loc în clasament, cu cinci puncte după zece etape.Cosmin Contra a obținut un singur punct de la revenirea la Dinamo, iar postul său se clatină serios. Problemele cu banii sunt din ce în ce mai greu de gestionat în vestiar, astfel că "Guriță" se gândește chiar să își dea demisia.
"Mâine (n.r. duminică) voi avea o discuție cu directorul sportiv, vom spune lucrurilor pe nume. Trebuie să facem o analiză, vedem ce se va întâmpla. E clar că trebuie discutat! Vedem ce se va întâmpla (n.r. întrebat dacă ia în calcul să-și dea demisia). În momentul de față, sunt dezamăgit pentru că așteptam mult de la meciul cu Astra", a declarat Cosmin Contra.

Cosmin Contra, critici pe linie la Dinamo

Romanian Liga I
CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu! Cele două nume de pe lista conducerii din Gruia
17/09/2022 LA 19:07
În plus, antrenorul lui Dinamo i-a taxat și pe jucători, pe care i-a criticat pentru atitudinea din teren, în ciuda faptului că aceștia nu și-au mai primit salariul de câteva luni. Contra a lăsat de înțeles că mulți dintre fotbaliștii transferați de spanioli nu au valoare pentru a juca în tricoul "câinilor".
"A fost un joc slab. Ei trebuie să își dea seama că valoarea pe care o au, dacă au valoare, trebuie să o arate. Trebuie să își asume responsabilitatea, pentru că altfel e greu să ieși din subsolul clasamentului. Vreau să văd mai multă personalitate. Ne consumă ceea ce se întâmplă în jurul echipei", a transmis Contra.
Romanian Liga I
Balint, OUT de la Craiova înainte de returul cu Zorya! 2 nume mari pe lista posibililor înlocuitori
08/08/2022 LA 14:15
Saudi Arabian Premier League
Cosmin Contra înlocuit cu Nuno Espirito Santo, la Al Ittihad
05/07/2022 LA 05:32