Astra a avut prima mare ocazie mare în "Ștefan cel Mare", în restanța din etapa a 9-a. Stahl l-a driblat pe Puljic, apoi a trecut printre Borja Valle și Paul Anton și a finalizat cu un șut la colțul scurt. Mejias Osorio a intervenit însă excelent și a salvat-o pe Dinamo
Trupa lui Cosmin Contra n-a contat pe faza ofensivă în prima repriză, trimițând un singur șut către poarta giurgiuvenilor, mult pe lângă.
Astra a ieșit mult mai montată de la vestiare și a deschis scorul după doar 2 minute. Budescu a pornit într-o cursă fantastică, pe partea stângă a terenului, a intrat în careu și a centrat elegant în fața porții, de unde Vali Gheorghe a reluat în plasă.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Dinamo a oferit replica peste 8 minute. Gueye l-a găsit pe Ba cu o centrare în careu, dar acesta a trimis cu pământul peste poarta lui Popa.

Dinamo și Astra, remiză în duelul ultimelor clasate din Liga 1

"Câinii" au restabilit egalitatea la faza imediat următoare, grație unei execuții spectaculoase a lui Gueye. Atacantul lui Dinamo a reluat din foarfecă, exact lângă bară, fără speranțe pentru tânărul portar al Astrei.
Dinamo putea să treacă în avantaj în minutul 77, dar șutul lui Borcea a fost reținut de Popa. Budescu putea să aducă victoria Astrei în minutul 88, dar șutul său pretențios, cu interiorul piciorului, a trecut pe lângă poartă.
După un final tensionat, meciul din "Ștefan cel Mare" s-a încheiat 1-1. În urma acestui rezultat, Dinamo și Astra rămân pe aceleași locuri alarmante în Liga 1. "Câinii" pe penultimul loc, cu 6 puncte, iar formația lui Eugen Neagoe pe ultima poziție, cu 5 puncte.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11