Cel mai probabil, Cosmin Contra va pleca de la Dinamo imediat după meciul cu FC Viitorul din Cupa României, programat azi la ora 20.45. Ieri, Cortacero a fost înlocuit în funcția de președinte al Consiliului de Administrație al lui Dinamo de către Constantin Eftimescu (68 de ani), ales în unanimitate. Imediat după această decizie, spaniolul a simțit nevoia să iasă la atac și a făcut o serie de acuze fără precedent la adresa lui Cosmin Contra.
Cortacero a spus că nu e mulțumit de felul în care Contra se comportă față de clubul din Ștefan cel Mare: "Cosmin Contra nu va mai continua la Dinamo. Va pleca după meciul de Cupă, cu siguranță. Îl dau afară nu doar pentru lipsa de loialitate față de Pablo Cortacero și pentru ce a zis, ci și pentru lipsa de respect față de Dinamo. Atitudinea lui și tot ce a făcut în ultima perioadă au determinat această decizie. Vom rezolva totul curând. Am deja un acord cu viitorul antrenor, dar nu vă pot spune numele lui deocamdată", a declarat Pablo Cortacero pentru Pro Sport.

Cosmin Contra a oferit replica după atacurile investitorului spaniol

Romanian Liga I
CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu! Cele două nume de pe lista conducerii din Gruia
17/09/2022 LA 19:07
Potrivit Antena Sport, Cosmin Contra are deja bagajele făcute şi nu vrea să mai audă de niciun club din România: "Nu doresc niciunui antrenor să trăiască experienţa pe care o trăiesc eu, în momentul de faţă, la Dinamo. Nu am mai trăit aşa ceva, dar sunt tânăr. Probabil voi mai trăi...sau nu. Depinde dacă voi mai antrena.
Mental, m-a îmbătrânit foarte mult experienţa aceasta. Energia nu poate să mi-o ia nimeni, pentru că întotdeauna voi avea energie. Am avut-o atât ca jucător şi o voi avea şi ca antrenor. Poate mi-a luat un pic din plăcerea aia cu care veneam, zi de zi, la antrenamente. Din punctul meu de vedere, experienţele din România se termină cu acest proiect", a declarat Cosmin Contra pentru Antena Sport.
Contra îşi doreşte să plece cu o victorie de pe banca lui Dinamo. Învinşi în această lună în campionat de Viitorul, alb-roşiii îşi pot lua revanşa în Cupa României. Meciul din 16-imi va fi astăzi, de la ora 20:45: "Vrem să ne calificăm. Nu va fi uşor şi singurul lucru pe care nou putem să-l facem este acela de a ne pregăti şi a ne prezenta bine la ora jocului cu Viitorul. Dinamo luptă întotdeauna pentru orice obiectiv măreţ, aşa a fost învăţată", a mai spus Contra pentru aceeași sursă.
Romanian Liga I
Balint, OUT de la Craiova înainte de returul cu Zorya! 2 nume mari pe lista posibililor înlocuitori
08/08/2022 LA 14:15
Saudi Arabian Premier League
Cosmin Contra înlocuit cu Nuno Espirito Santo, la Al Ittihad
05/07/2022 LA 05:32