Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cosmin Contra a dat cărțile pe față. Adevărul nefardat despre ce se întâmplă la Dinamo

Cristian Mihală

Actualizat 16/11/2020 la 14:29 GMT+2

Cosmin Contra pare decis să plece de la Dinamo, dezamăgit fiind de proiectul spaniolilor. Tehnicianul a crezut în Juan Melero, însă acesta a fost îndepărtat de la club.

Cosmin Contra a plecat de la Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Dinamo nu a câștigat vreun meci cu Contra pe bancă, iar echipa e pe penultimul loc în clasament. Conducerea vrea să îl demită pe fostul selecționer, iar acesta dă senzația că vrea la rândul său să plece, dar mai întâi are în plan să își recupereze banii. Situația la club e una teribilă, cum puțini din exterior pot să își imagineze. "Nu avem bani să luăm pizza după meciuri ca să dăm jucătorilor, cu o zi înainte de meci nu știm dacă avem bani ca să mergem în deplasări! Situația este foarte grea și foarte dificilă!", spune Contra într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.
Contra a decis să pună umărul la reconstrucția lui Dinamo, însă proiectul ibericilor e un fiasco. S-au adus jucători de top, însă nimeni nu a fost plătit, astfel că situația e una teribil de grea.
"Am venit la Dinamo și mi s-a promis marea cu sarea de către Melero și Cortacero. Mi-au promis că se vor face investiții infrastructură, că se va face o academie nouă, că se face stadionul noi, că vor fi investiții la nivel de echipă... În principiu, la nivel de echipă, s-au adus jucători buni pe contracte bune la nivelul României. Mi s-a promis un proiect foarte serios. Ce s-a întâmplat după în aceste două luni? Cosmin Contra, jucătorii noi și cei din jurul meu nu au primit niciun măcar un euro! Nimeni nu a luat un euro de când a venit la echipă", a mai spus antrenorul în interviul pentru sursa citată.

Contra: "În fiecare săptămână plătesc angajații de la mine"

Cosmin Contra susține că situația la club e atât de dezastruoasă încât a trebuit el să plătească anumite lucruri, astfel încât echipa să se apropie măcar puțin de statutul unei formații profesioniste.
"Am plătit anumite lucruri pe la Săftica, în fiecare săptămână dau niște bani de la mine celor care lucrează acolo, bucătarilor, celor care îngrijesc terenul, femeilor de serviciu... Sunt bani dați din buzunarul meu și nu ar fi trebuit să fie dați de mine! Chiar și apartamentul în care stau l-am plătit eu. Am crezut în proiect și am plătit 6 luni în avans apartamentul în care stau. Am dat 7.000 de euro pentru că aveam încredere în proiect, pentru că mi-a garantat Juan Melero", a mai spus Contra.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo