Dinamo nu a câștigat vreun meci cu Contra pe bancă, iar echipa e pe penultimul loc în clasament. Conducerea vrea să îl demită pe fostul selecționer, iar acesta dă senzația că vrea la rândul său să plece, dar mai întâi are în plan să își recupereze banii. Situația la club e una teribilă, cum puțini din exterior pot să își imagineze. "Nu avem bani să luăm pizza după meciuri ca să dăm jucătorilor, cu o zi înainte de meci nu știm dacă avem bani ca să mergem în deplasări! Situația este foarte grea și foarte dificilă!", spune Contra într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.
Contra a decis să pună umărul la reconstrucția lui Dinamo, însă proiectul ibericilor e un fiasco. S-au adus jucători de top, însă nimeni nu a fost plătit, astfel că situația e una teribil de grea.
"Am venit la Dinamo și mi s-a promis marea cu sarea de către Melero și Cortacero. Mi-au promis că se vor face investiții infrastructură, că se va face o academie nouă, că se face stadionul noi, că vor fi investiții la nivel de echipă... În principiu, la nivel de echipă, s-au adus jucători buni pe contracte bune la nivelul României. Mi s-a promis un proiect foarte serios. Ce s-a întâmplat după în aceste două luni? Cosmin Contra, jucătorii noi și cei din jurul meu nu au primit niciun măcar un euro! Nimeni nu a luat un euro de când a venit la echipă", a mai spus antrenorul în interviul pentru sursa citată.
Romanian Liga I
Reacția lui Ronaldo Deaconu după eurogolurile marcate în poarta lui Dinamo
ACUM 6 ORE

Contra: "În fiecare săptămână plătesc angajații de la mine"

Cosmin Contra susține că situația la club e atât de dezastruoasă încât a trebuit el să plătească anumite lucruri, astfel încât echipa să se apropie măcar puțin de statutul unei formații profesioniste.
"Am plătit anumite lucruri pe la Săftica, în fiecare săptămână dau niște bani de la mine celor care lucrează acolo, bucătarilor, celor care îngrijesc terenul, femeilor de serviciu... Sunt bani dați din buzunarul meu și nu ar fi trebuit să fie dați de mine! Chiar și apartamentul în care stau l-am plătit eu. Am crezut în proiect și am plătit 6 luni în avans apartamentul în care stau. Am dat 7.000 de euro pentru că aveam încredere în proiect, pentru că mi-a garantat Juan Melero", a mai spus Contra.
Romanian Liga I
Dinamo ar putea primi o nouă lovitură de la TAS! Decizia ar veni ca un trăznet pentru Rednic
14/10/2021 LA 09:09
Romanian Liga I
Dinamo nu scapă de Bonetti! Italianul a dat clubul în judecată și vrea să-i ia locul lui Rednic
13/10/2021 LA 17:20