Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cosmin Contra, apel disperat înaintea meciului cu Voluntari: "Vreau să plec, să ies de aici!"

Irina Aldea

Actualizat 20/11/2020 la 20:19 GMT+2

Dinamo o întâlnește în această seară pe Voluntari pe teren propriu. Situația din Ștefan cel Mare se înrăutățește pe zi ce trece, iar Cosmin Contra confirmă acest lucru.

Cosmin Contra, tehnicianul lui Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Cosmin Contra și-a exprimat în această seară încă o dată dorința de a pleca din Ștefan cel Mare, investitorii spanioli nu-l mai vor nici ei la Dinamo, însă despărțirea nu poate avea loc din cauza prevederilor contractuale. Antrenorul stă în continuare pe bancă, în ciuda faptului că se află în conflict public cu șefii spanioli. Contra a precizat că situația e tot mai dificilă și spune lucrurilor pe nume, chiar înaintea meciului cu FC Voluntari.
"Vor pleca tot mai mulți, situația este cum este la nivel administrativ. Tot mai mulți își doresc să plece, e normal. Există o stare agravată de neplată la nivel de club care se răsfrânge asupra oamenilor. Au viață, familii. E clar că asta nu e o scuză pentru rezultate. Ar fi trebuit să fim capabili să lăsăm problemele deoparte și să avem rezultate mai bune. E clar că situația la nivel de club afectează destul de mult jucătorii, staff-ul. Sper ca în ceasul a 12-lea să se rezolve, e o situație dramatică", a spus Contra pentru Digi Sport.

Cosmin Contra, apel disperat înaintea meciului cu FC Voluntari

Cosmin Contra a spus clar și răspicat că e disperat să plece de la Dinamo și speră să se întâmple asta cât mai curând: "Nu s-a pus problema să nu fiu pe bancă. Am venit cu o propunere după meciul cu Astra, din păcate propunerea a fost una de foarte bun simț, dar nu am avut răspunsul pe care-l așteptam. Continuăm relația, să vedem cât vom mai continua împreună.
Dorim să ne despărțim, dar din partea lor nu există disponibilitate, n-o să aibă de pierdut decât clubul. Eu am vrut să vin în ajutorul clubului, să mă îndepărtez, proiectul ăsta nu se mai identifică deloc cu mine. Cred că am venit cu o soluție. Și dacă băteam Astra, era aceeași situație. Și azi dacă bat, aceeași discuție o să fie, vrem să ne despărțim unii de alții. Ar trebui să fie mai serioși și să încerce să ne despărțim amiabil".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo