Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu a lipsit de la reunirea CFR-ului. Situație explozivă în Gruia

Cristian Mihală

Publicat 08/06/2022 la 11:54 GMT+3

Dan Petrescu a lipsit de la reunirea CFR-ului și încearcă să pună presiune pe conducerea din Gruia, care nu a plătit nici până acum salariile restante.

Dan Petrescu, CFR Cluj. Credit foto: Agerpres

Credit imagine: Eurosport

CFR a câștigat titlul în Liga 1, dar fotbaliștii campioanei sunt neplătiți de 4 luni, anunță Gazeta Sporturilor. Pentru a trage un semn de alarmă în legăturăc u sistuația grea de la club, "Super-Dan" a refuzat să participe la reunire.
Sursa citată notează că fostul mare internațional probabil joacă o carte, dorind să pune presiune pe conducere, mai ales că pe numele său au venit două oferte tentante. E vorba de echipe din Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite și, deși inițial nu voia să le în considerare, dacă situația de la clubul din Gruia nu se schimbă, orice e posibil.
Cel mai probabil Petrescu mizează pe faptul că oficialii campioanei se vor speria și vor rezolva problemele contractuale rapid, tehnicianul explicând în trecut de mai multe ori că "Eu nu pot antrena fotbaliști neplătiți".

Dan Petrescu vrea performanță și era decis să îi refuze pe arabi

Dan Petrescu știe că un contract în zona Golfului, deși atractiv financiar, înseamnă "moarte" din punct de vedere al performanței. Dorea să rămână la CFR și să forțeze calificarea în Europa, mai ales că traseul din preliminariile Ligii Campionilor e mai ușor decât în anii precedenți. Totuși, visul UCL pare să rămână unul interzis, dar campioana României are șanse bune să ajungă în grupele Europa League. O prestație bună acolo nu ar însemna mult pentru CFR și România, dar și pentru Super-Dan, care încă visează să antreneze o echipă importantă.
Dacă la CFR situația nu se va redresa cât de curând, însă, nu e complet exclus ca Petrescu să prefere banii arabilor și să meargă într-un campionat care îl asigură din punct de vedere financiar, chiar dacă asta înseamnă dispariția de pe harta fotbalului care contează.
Trebuie spus că Dan Petrescu nu poate să plece pur și simplu de la CFR, chiar dacă echipa e acum în pericol să își piardă jucătorii gratis. Dacă jucătorii pot depune memorii, contractul tehnicianului e unul ferm și va trebui să plătească 400.000 de euro pentru o despărțire unilaterală.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo