În urmă cu aproximativ o lună, Dan Petrescu a dezvăluit public că vrea să se despartă de campioana României. În spatele spuselor tehnicianului stăteau mai multe oferte tentante, printre care și una din Arabia Saudită, de la Al Nasr Riad.
Acum, antrenorul s-a despărțit de clujeni, iar varianta țărilor arabe pare să îi surâdă, deși ar exista și un interes din fotbalul mare, de la Celtic. Totuși, de fiecare dată "Super Dan" a preferat confortul financiar și, având în vedere că din Scoția nu are o ofertă clară, aproape sigur va lua drumul Golfului.

Scandal mare la Al Nasr Riad. Venirea lui Dan Petrescu, iminentă

Romanian Liga I
Încă un fotbalist pleacă de la CFR Cluj! Anunțul făcut la nici 24 de ore de la cucerirea titlului
ACUM 38 MINUTE
Viitoarea echipă a lui Dan Petrescu tocmai a pierdut cu Al Hilal, scor 2-0, iar tehnicianul Rui Vitoria va fi demis. Deja directorul general al clubului, Abdul Rahman Al-Halafi, a fost dat afară, după o ceartă cu șeicul. Acesta din urmă era marele aliat al tehnicianului portughez.
"A fost o ceartă în toată regula între președintele Consiliului de administrație al clubului Al-Nasr, Safwan Al-Suwaiket, și directorul general al clubului, Abdul Rahman Al-Halafi. Mai multe voci s-au ridicat în ultima perioadă împotriva lui Al-Halafi, membrii Consiliului de Administrație considerându-l responsabil pentru rezultatele negative pe care echipa le-a avut de la începutul sezonului. Al-Halafi a fost cel care a rămas în continuare fidel antrenorului Vitoria și a refuzat să-l demită la începutul sezonului actual. El a preferat să-i mai ofere o șansă, în ciuda prestațiilor slabe de la sfârșitul sezonului trecut. Acum, șeicul Safwan Al-Suwaiket l-a demis pe Al-Halafi și va proceda identic și cu antrenorul, zilele viitoare", anunță saudileague.com.
Al Nassr a ajuns pe penultimul loc în clasament, cu 3 puncte după 6 etape.
Din informațiile jurnaliștilor arabi, oferta pregătită de șeicii pentru Dan Petrescu ar fi extrem de generoasă, Safwan Al-Suwaiket implicându-se direct în negocierile cu românul. Astfel, potrivit almowaten.net, Al Nasr Riad i-a pregătit 3 milioane de euro/an lui Dan Petrescu și staffului său.
Dan Petrescu nu ar fi la prima aventură în zona Golfului. El a antrenat în 2014 Al-Arabi, iar în 2016-2017 a fost la cârma lui Al-Nasr Dubai.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
CFR Cluj este campioana României pentru al cincilea sezon consecutiv! Craiova n-a ajutat-o pe FCSB
ACUM 17 ORE