Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu semnează în această săptămână! Al Nasr l-a convins dinainte de despărțirea de CFR

Cristian Mihală

Publicat 30/11/2020 la 14:35 GMT+2

Dan Petrescu s-a despărțit de CFR, dar ar putea să își găsească un nou angajament încă din această săptămână. Presa arabă scrie că Al Nasr Riad, formație care l-a vrut neapărat, îl va demite pe Rui Vitoria.

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

În urmă cu aproximativ o lună, Dan Petrescu a dezvăluit public că vrea să se despartă de campioana României. În spatele spuselor tehnicianului stăteau mai multe oferte tentante, printre care și una din Arabia Saudită, de la Al Nasr Riad.
Acum, antrenorul s-a despărțit de clujeni, iar varianta țărilor arabe pare să îi surâdă, deși ar exista și un interes din fotbalul mare, de la Celtic. Totuși, de fiecare dată "Super Dan" a preferat confortul financiar și, având în vedere că din Scoția nu are o ofertă clară, aproape sigur va lua drumul Golfului.

Scandal mare la Al Nasr Riad. Venirea lui Dan Petrescu, iminentă

Viitoarea echipă a lui Dan Petrescu tocmai a pierdut cu Al Hilal, scor 2-0, iar tehnicianul Rui Vitoria va fi demis. Deja directorul general al clubului, Abdul Rahman Al-Halafi, a fost dat afară, după o ceartă cu șeicul. Acesta din urmă era marele aliat al tehnicianului portughez.
"A fost o ceartă în toată regula între președintele Consiliului de administrație al clubului Al-Nasr, Safwan Al-Suwaiket, și directorul general al clubului, Abdul Rahman Al-Halafi. Mai multe voci s-au ridicat în ultima perioadă împotriva lui Al-Halafi, membrii Consiliului de Administrație considerându-l responsabil pentru rezultatele negative pe care echipa le-a avut de la începutul sezonului. Al-Halafi a fost cel care a rămas în continuare fidel antrenorului Vitoria și a refuzat să-l demită la începutul sezonului actual. El a preferat să-i mai ofere o șansă, în ciuda prestațiilor slabe de la sfârșitul sezonului trecut. Acum, șeicul Safwan Al-Suwaiket l-a demis pe Al-Halafi și va proceda identic și cu antrenorul, zilele viitoare", anunță saudileague.com.
Al Nassr a ajuns pe penultimul loc în clasament, cu 3 puncte după 6 etape.
Din informațiile jurnaliștilor arabi, oferta pregătită de șeicii pentru Dan Petrescu ar fi extrem de generoasă, Safwan Al-Suwaiket implicându-se direct în negocierile cu românul. Astfel, potrivit almowaten.net, Al Nasr Riad i-a pregătit 3 milioane de euro/an lui Dan Petrescu și staffului său.
Dan Petrescu nu ar fi la prima aventură în zona Golfului. El a antrenat în 2014 Al-Arabi, iar în 2016-2017 a fost la cârma lui Al-Nasr Dubai.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo