După cinci înfrângeri la rând, toate fără gol marcat, postul lui Bonetti e în mare pericol. Fanii încă sunt de partea lui, dar umilința cu FCSB, scor 6-0, i-a făcut și pe mulți dintre aceștia să se îndoiască de faptul că el poate fi omul care salvează Dinamo.
În această dimineață, Bonetti a plecat în Italia, având câteva lucruri personale de rezolvat.
"Bonetti a plecat până în Italia. Se știa acest lucru de două săptămani, mâine după-amiază are antrenament. El a zis că revine să muncească. Acum, cred că se întoarce. O să avem niște discuții în interior, vom vedea dacă se impune o decizie radicală. Urmează să analizăm", a explicat Iuliu Mureșan pentru Gazeta Sporturilor.
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
03/12/2022 LA 13:08
Totuși, sursa citată susține că sunt șanse uriașe ca oficialii să îl înștiințeze pe antrenor în această seară că va fi demis. Va urma o ședință a conducerii și se va trage linie, iar foarte probabil Bonetti va fi sacrificat.
CITEȘTE ȘI:
"E RUȘINOS! AICI EXISTA UN SINGUR VERDICT!" CONCLUZIILE SPECIALIȘTILOR PRIVIND ELIMINAREA LUI STELIANO FILIP
CARE SUNT PRINCIPALELE CÂȘTIGURI ALE FCSB-ULUI DUPĂ VICTORIA CU DINAMO

Uhrin și Rednic, favoriți să vină la Dinamo în locul lui Bonetti

Dușan Uhrin a reușit minuni anul trecut, când a salvat echipa de la retrogradare. Drept urmare, el este iubit de fani, care și-ar fi dorit ca cehul să continue în Ștefan cel Mare.
A doua variantă este Mircea Rednic, un alt favorit al peluzei. Acesta a fost ultima oară la formația alb-roșie în 2019, când a fost "lucrat", după propriile spuse, de Bălănescu. "Mi-e greu să mai vin la Dinamo ca să mai lucrez cu Bălănescu. Nu au fost probleme cu el, dar ce am văzut în ultimele zile mă pune pe gânduri. Declarația lui Negoiță, că el nu s-a implicat la venirea noului antrenor, că el nu știa... Cum vă explicaţi că acum două săptămâni noi am semnat cu noul preparator şi cu noul antrenor cu portarii? Și în ultima zi, după meciul cu Voluntari, am fost demis", spunea Rednic în 2019.
Fără angajament în prezent, "Puriul" a foset în 4 rânduri antrenorul lui Dinamo (2006-2007, 2008-2009, 2015-2016 și 2018-2019). El este tehnicianul care se afla pe bancă la ultimul titlu cucerit de bucureșteni, în 2007, de aici și dragostea necondiționată a fanilor pentru un om care a făcut istorie în Ștefan cel Mare și ca jucător.
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59