Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dario Bonetti a plecat în Italia și e ca și demis! Cine vine în locul lui la Dinamo

Cristian Mihală

Actualizat 13/09/2021 la 16:14 GMT+3

Dario Bonetti a părăsit România în această dimineață. Oficial, italianul a mers pentru o scurtă vizită acasă, dar există informații solide că acesta nu se va mai întoarce. În această seară, conducerea din Ștefan cel Mare va lua decizia finală în privința antrenorului.

Dario Bonetti

Credit imagine: Eurosport

După cinci înfrângeri la rând, toate fără gol marcat, postul lui Bonetti e în mare pericol. Fanii încă sunt de partea lui, dar umilința cu FCSB, scor 6-0, i-a făcut și pe mulți dintre aceștia să se îndoiască de faptul că el poate fi omul care salvează Dinamo.
În această dimineață, Bonetti a plecat în Italia, având câteva lucruri personale de rezolvat.
"Bonetti a plecat până în Italia. Se știa acest lucru de două săptămani, mâine după-amiază are antrenament. El a zis că revine să muncească. Acum, cred că se întoarce. O să avem niște discuții în interior, vom vedea dacă se impune o decizie radicală. Urmează să analizăm", a explicat Iuliu Mureșan pentru Gazeta Sporturilor.
Totuși, sursa citată susține că sunt șanse uriașe ca oficialii să îl înștiințeze pe antrenor în această seară că va fi demis. Va urma o ședință a conducerii și se va trage linie, iar foarte probabil Bonetti va fi sacrificat.
CITEȘTE ȘI:

Uhrin și Rednic, favoriți să vină la Dinamo în locul lui Bonetti

Dușan Uhrin a reușit minuni anul trecut, când a salvat echipa de la retrogradare. Drept urmare, el este iubit de fani, care și-ar fi dorit ca cehul să continue în Ștefan cel Mare.
A doua variantă este Mircea Rednic, un alt favorit al peluzei. Acesta a fost ultima oară la formația alb-roșie în 2019, când a fost "lucrat", după propriile spuse, de Bălănescu. "Mi-e greu să mai vin la Dinamo ca să mai lucrez cu Bălănescu. Nu au fost probleme cu el, dar ce am văzut în ultimele zile mă pune pe gânduri. Declarația lui Negoiță, că el nu s-a implicat la venirea noului antrenor, că el nu știa... Cum vă explicaţi că acum două săptămâni noi am semnat cu noul preparator şi cu noul antrenor cu portarii? Și în ultima zi, după meciul cu Voluntari, am fost demis", spunea Rednic în 2019.
Fără angajament în prezent, "Puriul" a foset în 4 rânduri antrenorul lui Dinamo (2006-2007, 2008-2009, 2015-2016 și 2018-2019). El este tehnicianul care se afla pe bancă la ultimul titlu cucerit de bucureșteni, în 2007, de aici și dragostea necondiționată a fanilor pentru un om care a făcut istorie în Ștefan cel Mare și ca jucător.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo