Sub comanda lui Șumudică, Lato a început bine sezonul și se părea că va fi un mare câștig pentru campioană. Totul s-a schimbat odată cu revenirea pe bancă a lui "Super-Dan", care l-a văzut un apropiat al lui Marius Copilu și nu l-a luat în calcul pentru prima echipă. Latovlevici a fost extrem de surprins de atitudinea noului tehnician, dar nu a creat probleme în privința rezilierii contractului, convins că își va găsi o altă formație, unde să evolueze constant.
"Mi-a spus cineva că am fost cel mai bun fundaș stânga al campionatului după primele etape. Am rămas șocat că nu m-a mai vrut antrenorul nou. N-am acceptat să mă duc la echipa a doua. Ne-am înțeles să plec", a spus Lato pentru Digi Sport.
CITEȘTE ȘI:
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
ACUM 18 ORE
DINAMO, ÎN CONTINUARE FĂRĂ ANTRENOR! REDNIC NU A SEMNAT! DE CE NU A MERS LA ÎNTÂLNIREA CU ȘEFII CLUBULUI

Latovlevici: "Nu regret perioada CFR"

Între timp, fundașul lateral a ajuns la FC Argeș, formație cu planuri îndrăznețe. Chiar dacă nu a fost tratat cum se aștepta la CFR, lui Latovlevici nu îi pare rău că a ajuns în Ardeal. Totodată, el a explicat că despărțirea de clujeni s-a produs pe fast-forward, fără regrete sau discuții legate de bani.
"Totul a decurs foarte repede, în două ore am rezolvat tot cu CFR. Nu puteam să stau la o echipă la care nu jucam, nu voiam să păcălesc pe nimeni. Am început bine în acest campionat, am jucat 5 meciuri, am și contribuit la succesele din campionat.
Cu CFR am adăugat două trofee în palmares, un titlu și o Supercupă, a fost o perioadă frumoasă per total, mă bucur că l-am cunoscut și pe Marian Copilu. Cu Șumudică aș fi continuat, probabil. N-aveam niciun motiv să plec.
Acum l-au adus pe Florin Ștefan, au schimbat strategia. Am jucat mai puțin decât mă așteptam la CFR. Dar am avut și eu un aport. Sper că oamenii de acolo s-au simțit bine cu mine, pentru că și eu m-am simțit bine cu ei", a mai spus Lato.
Crescut în Banat, unde a evoluat pentru CFR Timișoara și Politehnica Timișoara, fundașul stânga a cunoscut cele mai mari satisfacții ale carierei la FCSB: a evoluat acolo în perioada 2010-2015, câştigând trei titluri şi 2 Cupe ale României. Cu el în echipă, roş-albaştrii au trecut de Ajax în Europa League, jucând apoi de la egal la egal cu Chelsea, formaţie care avea să câştige competiţia.
A părăsit gruparea roş-albastră în 2015, dar la formaţiile din Turcia unde a evoluat ulterior nu a convins (şi-a trecut în CV Genclerbirligi, Karabukspor, Galatasaray şi Bursaspor). Totuși, de notat că la formația cim-bom nu a început slab: Latovlevici a devenit campion al Turciei în 2018, într-un sezon în care a bifat 15 apariții.
Romanian Liga I
Nicolae Dică, nemulțumit de unul dintre fundașii FCSB-ului! "Are niște deprinderi și lucrăm la asta"
23/09/2022 LA 07:30
Romanian Liga I
Neluțu Varga nu l-a iertat de tot pe Dan Petrescu! "I-am adus ce a cerut și n-a fost nimic gratis"
22/09/2022 LA 04:47