Deși miercuri presa din România a anunțat că oficialii lui Dinamo au ajuns la un acord cu Mircea Rednic, antrenorul nu a semnat încă o înțelegere cu clubul din Ștefan cel Mare.
Cele două părți ar fi trebuit să se întâlnească joi după-amiază pentru a semna contractul, însă Mircea Rednic a anulat întâlnirea cu doar câteva minute înainte de ora la care aceasta era programată. Iuliu Mureșan a declarat la Digi Sport că antrenorul i-a comunicat câteva cerințe noi pe care vrea ca cei din conducerea clubului să i le accepte înainte ca el să semneze.
Directorul executiv al lui Dinamo a precizat că solicitările lui Rednic au fost agreate de oficialii echipei din Ștefan cel Mare, urmând ca tehnicianul să semneze vineri contractul cu gruparea alb-roșie.
Fotbal
Mircea Rednic revine în fotbal și se va lupta cu Dinamo pentru promovare
04/06/2022 LA 05:00
"Mircea Rednic nu a semnat contractul așa cum trebuia. Trebuia să semneze joi, la 14:00. A mai avut niște solicitări, pe care i le-am acceptat. A condus antrenamentul și a rămas ca vineri dimineață să semneze.
N-a mai venit să semneze la ora 14:00, mi-a dat telefon că sunt niște probleme cu contractul. Dar faptul că a venit la Săftica arată că vrea să semneze.
Mai are nevoie de jucători, ne-am pus de acord asupra posturilor pe care trebuie să mai aducem. Vrem un fundaș dreapta și un atacant. Sunt 3-4 nume pe fiecare post. Am stabilit că Mircea Rednic va alege jucătorii. E normal să fie așa, e un antrenor cu experiență, se pricepe, a dovedit asta", a declarat Iuliu Mureșan.

Care va fi obiectivul lui Mircea Rednic la Dinamo

Mircea Rednic este omul în care toți fanii dinamoviști își pun speranțele pentru salvarea echipei, aflată într-un moment extrem de delicat, poate cel mai greu din istoria clubului. "Puriul" a răspuns din nou prezent la apelul conducerii și a suporterilor și a ajuns la un acord pentru preluarea echipei.
Rednic a recunoscut că a ales să o preia acum pe Dinamo pentru că își dorește să pună umărul la salvarea echipei și a admis că va avea puteri depline în plan sportiv, cerând aducerea de jucători pe anumite posturi în cel mai scurt timp posibil.
Mircea Rednic a dezvăluit miercuri că nu va mai ajuta clubul cu bani, așa cum a făcut-o în trecut, și a fost realist când a venit vorba despre obiectivul pentru acest sezon, declarând răspicat că acesta e salvarea de la retrogradare.
"E un moment delicat, în astfel de momente trebuie să fii alături de acest club și acești suporteri. Nu știu exact cine mai e în lot, ce probleme sunt, de mâine, când voi fi la Săfitca la antrenament, voi începe evaluarea lotului. Este cel mai dificil moment în care am venit la Dinamo. Nu se pune problema de baghetă magică, ci de muncă, de încredere. Obiectivul e salvarea de la retrogradare, trebuie să fim realiști. Nu ne batem la play-off. E dureros, dar ăsta e obiectivul. Fanii m-au sunat, au trimis mesaje, și ei așteaptă.
Filosofia mea e simplă: avem mingea, atacăm toți. Pierdem mingea, ne apărăm toți. În ultima perioadă s-au apărat 3-4, în rest trimiteai taxiul după ei. Eu sunt foarte exigent. Nu mai vin cu bani de acasă, că nimeni nu a apreciat. Am venit și tot Rednic era căpușar, comisionar", a declarat Rednic.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227693.jpg
Romanian Liga I
Ioan Andone îi cere demisia lui Mureșan și face praf un jucător de la Dinamo: "O să vedeți scandal!"
24/12/2021 LA 08:26
Romanian Liga I
Noul plan al lui Dinamo după demiterea lui Rednic! Câți jucători vor pleca de la echipă
22/12/2021 LA 11:58