Mircea Rednic este omul în care toți fanii dinamoviști își pun speranțele pentru salvarea echipei, aflată într-un moment extrem de delicat, poate cel mai greu din istoria clubului. "Puriul" a răspuns din nou prezent la apelul conducerii și a suporterilor și a ajuns la un acord pentru preluarea echipei.
Rednic a recunoscut că a ales să o preia acum pe Dinamo pentru că își dorește să pună umărul la salvarea echipei și a admis că va avea puteri depline în plan sportiv. Tehnicianul a cerut urgent aducerea de jucători pe anumite posturi și a lansat săgeți către fosta conducere tehnică a "câinilor". De asemenea, Rednic a confirmat că înțelegerea este valabilă pe un an, cu opțiunea prelungire pe încă unul.
"Situația în care e Dinamo m-a convins să vin. Nu din cauza mea am plecat de la Dinamo. M-au chemat tot în situații dificile, am format o echipă și apoi nu mi-au prelungit contractul. Problema e că după ce am plecat eu, Dinamo a avut probleme. Eu sunt principalul responsabil cu transferurile în momentul ăsta. Ei au fost de acord. Dacă cineva propune un jucător bun, nu înseamnă că nu-l iau. E nevoie de un atacant și de un fundaș dreapta. Sorescu a făcut diferența în atac, și tu îl sacrifici, ca fundaș dreapta? N-am înțeles-o.
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
03/12/2022 LA 13:08
Am văzut ultimele două meciuri. Trebuie să-i aduc la viață pe băieți, eu cred în ei, iar ei au nevoie de un antrenor cu experiență, care să-i așeze mai bine pe teren. Rămâne ca de la meciul care vine, am acceptat ca de mâine să mă prezint la antrenamente. Am semnat pe un an cu opțiune de prelungire", a spus Rednic, citat de gsp.ro.
Citește și:

Mircea Rednic: "Obiectivul e salvarea de la retrogradare"

Noul antrenor al lui Dinamo a dezvăluit că nu va mai ajuta clubul cu bani, așa cum a făcut-o în trecut, și a fost realist când a venit vorba despre obiectivul pentru acest sezon, declarând răspicat că acesta e salvarea de la retrogradare.
"E un moment delicat, în astfel de momente trebuie să fii alături de acest club și acești suporteri. Nu știu exact cine mai e în lot, ce probleme sunt, de mâine, când voi fi la Săfitca la antrenament, voi începe evaluarea lotului. Este cel mai dificil moment în care am venit la Dinamo. Nu se pune problema de baghetă magică, ci de muncă, de încredere. Obiectivul e salvarea de la retrogradare, trebuie să fim realiști. Nu ne batem la play-off. E dureros, dar ăsta e obiectivul. Fanii m-au sunat, au trimis mesaje, și ei așteaptă.
Filosofia mea e simplă: avem mingea, atacăm toți. Pierdem mingea, ne apărăm toți. În ultima perioadă s-au apărat 3-4, în rest trimiteai taxiul după ei. Eu sunt foarte exigent. Nu mai vin cu bani de acasă, că nimeni nu a apreciat. Am venit și tot Rednic era căpușar, comisionar", a conchis Rednic.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59