Situația financiară precară din Ștefan cel Mare continuă să aibă repercusiuni la nivelul rezultatelor echipei. După un succes cu Hermannstadt, în deplasare, formația lui Ionel Gane nu a reușit să obțină vreun punct din confruntarea cu târgoviștenii.
În ciuda faptului că au dominat, "câinii" au fost sterili în fața porții, nereușind să își creeze mari ocazii. Mai mult ca sigur că rezultatul echitabil era reprezentat de o remiză, dar Berisha a dat lovitura în minutul 64, semnând singura reușită a meciului. Pe final, gazdele au încercat să preseze, dar fără a avea limpezime în ofensivă.
În urma acestui rezultat, Dinamo se depărtează de play-off. Cu 19 puncte după 17 partide, formația din Ștefan cel Mare e acum la 5 lungimi distanță de locul 6, ocupat chiar de adversara din această seară.
Fotbal
#VOCE 135 de ani de Hamburg sau, cum îi știm noi, învinșii unui mare Dinamo
29/09/2022 LA 10:27

Fanii lui Dinamo, un nou exemplu de pasiune

Suporterii dinamoviști scriu istorie! Meciul dintre Dinamo și Chindia Târgoviște s-a jucat sold-out. Toate cele 55.000 de bilete virtuale puse la dispoziție au fost vândute. Suporterii au avut, din această etapă, și varianta să își mai cumpere o "bere virtuală" sau un "hotdog virtual" pentru a susține financiar echipa.
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat pe Facebook că a strâns 55.000 de euro doar din biletele virtuale vândute în această săptămână iar suma va fi folosită pentru a se achita restanțele salariale ale jucătorilor care au ales să rămână la club.
Tot DDB a reușit o altă mare victorie în această săptămână. Diego Fabrinni, Vlad Achim și Magaye Gueye și-au dat acordul pentru a termina acest sezon la Dinamo, cu salarii mai mici. Prelungirea contractului cu Fabrinni este un mare succes pentru dinamoviști, mai ales că acesta este dorit de Edi Iordănescu la CFR Cluj. Fanii au anunțat această realizare printr-un comunicat publicat pe Facebook.
Romanian Liga 2
Dinamo răsuflă ușurată! În conturile "câinilor" au intrat 800.000 de euro
28/09/2022 LA 14:26
Romanian Liga 2
Un fost conducător de la Dinamo avertizează: "Dinamo va lua drumul Astrei"
28/09/2022 LA 11:12