UPDATE. Suporterii dinamoviști scriu istorie! Meciul dintre Dinamo și Chindia Târgoviște este sold-out. Toate cele 55.000 de bilete virtuale puse la dispoziție au fost vândute, suporterii având acum varianta să își mai cumpere o ”bere virtuală” sau un ”hotdog virtual” pentru a susține financiar echipa.
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat pe Facebook că a strâns 55.000 de euro doar din biletele virtuale vândute în această săptămână iar suma va fi folosită pentru a se achita restanțele salariale ale jucătorilor care au ales să rămână la club.
Tot DDB a reușit o altă mare victorie în această săptămână.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Diego Fabrinni, Vlad Achim și Magaye Gueye și-au dat acordul pentru a termina acest sezon la Dinamo, cu salarii mai mici. Prelungirea contractului cu Fabrinni este un mare succes pentru dinamoviști, mai ales că acesta este dorit de Edi Iordănescu la CFR Cluj. Fanii au anunțat această victorie printr-un comunicat publicat pe Facebook.

Comunicatul PCH

”Avem dovada că putem ține echipa: 55.000€ într-o săptămână numai din bilete! Ca la noi, la nimeni. Suntem altfel, din altă plămădeală. Dinamo are cei mai frumoși suporteri! Oameni care înțeleg ce înseamnă solidaritatea într-un moment greu. Criza prin care trecem, în loc să ne doboare, ne face mult mai puternici.
De acum, nimeni nu ne mai poate opri!
Iar la 18:30, toți bucureștenii sunt așteptați la o plimbare pe Barbu Văcărescu! Este foarte important să ne păstrăm obiceiul din săptămâna aceasta și să luăm bilete la fiecare meci. Este foarte bine că a crescut numărul de cumpărători unici.
Tăvălugul începe să niveleze tot și nu se va opri până nu va da jos Velodromul, pentru a face loc Noului Stadion Dinamo. Să vedeți atunci sold out-uri pe noul stadion! Să vedeți meciuri cu public la care va fi nevoie să prezinți cardul de socios ca să poți prinde un bilet. Așa este la marile cluburi.
Tăvălugul nu se va opri până nu-i va nivela și pe infractorii care încearcă să jefuiască și să distrugă clubul. Vor cădea în groapă toți cei care încearcă să ne îngroape. Și tăvălugul va trece peste...”
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11