Diego Fabrinni, Vlad Achim și Magaye Gueye și-au dat acordul pentru a termina acest sezon la Dinamo, cu salarii mai mici. Prelungirea contractului cu Fabrinni este un mare succes pentru dinamoviști, mai ales că acesta este dorit de Edi Iordănescu la CFR Cluj.
Fanii au anunțat această victorie printr-un comunicat publicat pe Facebook.
Romanian Liga I
Gueye a primit prima decizie a ANAD, după ce a fost depistat cu cocaină! Reacția lui Mario Nicolae
12/03/2021 LA 17:24
"Începem să vă dăm veștile pe care le așteptați!
Discuțiile purtate de DDB cu jucătorii noștri încep să se materializeze. Astăzi suntem în măsură să vă anunțăm că Diego Fabbrini, Vlad Achim și Gueye Magaye continuă alături de noi la Dinamo!
Diego, Vlad și Magaye sunt jucători foarte importanți pentru proiectul pe care îl construim pe termen lung, un proiect care înseamnă salvarea clubului și redescoperirea performanței.
Toți trei au acceptat micșorarea salariilor pentru o perioadă, demonstrând încă o dată că știu să ofere atunci când li se oferă. Iar suporterii lui Dinamo dau jucătorilor mult de tot!
Mai mult decât atât, contractul cu Fabbrini a fost prelungit cu încă un an. Implicarea voastră în proiectul DDB a avut un rol determinant, să continuăm în același ritm toți cei care iubim Dinamo!
După atâtea promisiuni neonorate din partea acționarului majoritar, jucătorii aveau motive să fie neîncrezători și să-și dorească să plece", au transmis cei din DDB.

#ETalks cu Ion Alexandru, Daniel Șendre, Cătălin Mureșanu și Vlad Dumitrescu

Număr uriaș de bilete virtuale vândute online pentru meciul cu Chindia

După succesul din deplasarea de la Mediaș, 2-0 în primul meci al anului cu Hermannstadt, fanii lui Dinamo au luat cu asalt siteul unde se vând bilete virtuale pentru următoarea partidă. Astăzi, echipa lui Jerry Gane are meci cu Chindia, iar estimprile inițiale au fost spulberate. Peste 45 de mii de bilete vândute pentru un profit al DDB de aproape 50 de mii de euro. Fanii continuă să strângă bani pentru a reuși să stabilizeze situașia finaciară a clubului și a ajunge la un acord cu fotbaliștii, fie că e vorba de cei care pleacă sau de cei care vor să rămână.
Este posibil ca până la ora jocului, fanii lui Dinamo să vândă încă 6 mii de bilete pentru un soldout istoric al Arenei Naționale într-un meci cu Chindia.

Fanii lui Dinamo, atmosferă incendiară la Pitești!

Sorescu, următoarea prioritate

Deian Sorescu este următorul fotbalist pe care fanii dinamoviști speră să-l convingă să rămână. Căpitanul echipei a fost unul dintre cei mai importanți jucători din ultimii ani și reprezintă un punct de echilibru în cadrul lotului. Sorescu are doar 23 de ani și este vpzut ca un pilon important în construirea unei noi echipe competitive după cutremurul Negoiță și replica sa puternică, Cortacero.
Romanian Liga I
Diego Fabbrini a ajuns la un acord și săptămâna viitoare semnează
17/01/2021 LA 07:37
Romanian Liga I
Fabbrini, tot mai aproape de CFR! Dezvăluirea făcută de agentul italianului
14/01/2021 LA 15:57