Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, contracte, Mulțescu, Țălnar

Ion Alexandru

Actualizat 16/08/2020 la 12:27 GMT+3

Noul patron spaniol de la Dinamo au adus un director sportiv din țara sa, dar se pare că rămân pe varianta low cost în privința antrenorilor. Gigi Mulțescu și Cornel Țălnar vor rămâne și în sezonul viitor.

Gigi Mulțescu (68 ani), antrenor Dinamo

Credit imagine: facebook

Gigi Mulțescu era convins că nu va supraviețui schimbării de patron de la Dinamo și începuse deja ironiile. Cortacero, prin vocea noului director sportiv Rufo Collado, a confirmat perechea tehnică care acceptat să vină într-un moment foarte dificil, la finalul sezonului trecut.
În comunicatul clubului nu se precizează însă dacă cei doi vor fi antrenorii echipei din prima ligă. Pablo Cortacero este în discuții cu fostul selecționer Cosmin Contra, dar și cu un antrenor spaniol pentru preluarea echipe.

Mulțescu, doar două meciuri în acest mandat

Mulțescu și Țălnar au venit la Dinamo pe mijlocul lunii iulie și au pregătit-o pe Dinamo în doar două meciuri, 2-1 cu Voluntari și 1-1 cu Viitorul. În urmă cu câteva zile, Ionel Dănciulescu a declarat că Mulțescu, a fost anunțat că nu va mai continua ca antrenor. Contractele lui Mulțescu și Țălnar erau scadente pe 15 august.

Spaniolii vor să se împace cu fanii din DDB

Negoiță le-a cedat fanilor 27% din acțuini în schimbul plății salariilor din 2020, dar până acum noii patroni soaniolor nu i-au băgat în seamă pe acționarii din peluză. Suporterii din programul DDB au reacționat , dar Pablo Cortacero este pregătit pentru o întâlnire cât mai rapidă pentru a le demonstra intențiile sale.
Constantin Budescu este foarte aproape de un transfer spectaculos la Dinamo

Primul obiectiv, Budescu

Cortacero vrea să dea mai multe lovituri pe piața transferurilor în zilele următoare. Gazeta Sporturilor scrie că Budescu a ajuns la un acord cu Dinamo. Budescu le-a transmis celor de la Dinamo că problema salariului său este ușor de reglat, dar că Dinamo trebuie să ajungă la un acord cu Ioan Niculae, în privința sumei de transfer. Următorul pe listă este Alibec. Astra vrea 1,2 milioane pentru Alibec.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo