Gigi Mulțescu era convins că nu va supraviețui schimbării de patron de la Dinamo și începuse deja ironiile. Cortacero, prin vocea noului director sportiv Rufo Collado, a confirmat perechea tehnică care acceptat să vină într-un moment foarte dificil, la finalul sezonului trecut.

Romanian Liga I
EXCLUSIV | Lovitură dată de Astra Giurgiu! Face primul transfer în străinătate din această iarnă
IERI LA 16:12

În comunicatul clubului nu se precizează însă dacă cei doi vor fi antrenorii echipei din prima ligă. Pablo Cortacero este în discuții cu fostul selecționer Cosmin Contra, dar și cu un antrenor spaniol pentru preluarea echipe.

Mulțescu, doar două meciuri în acest mandat

Mulțescu și Țălnar au venit la Dinamo pe mijlocul lunii iulie și au pregătit-o pe Dinamo în doar două meciuri, 2-1 cu Voluntari și 1-1 cu Viitorul. În urmă cu câteva zile, Ionel Dănciulescu a declarat că Mulțescu, a fost anunțat că nu va mai continua ca antrenor. Contractele lui Mulțescu și Țălnar erau scadente pe 15 august.

Spaniolii vor să se împace cu fanii din DDB

Negoiță le-a cedat fanilor 27% din acțuini în schimbul plății salariilor din 2020, dar până acum noii patroni soaniolor nu i-au băgat în seamă pe acționarii din peluză. Suporterii din programul DDB au reacționat , dar Pablo Cortacero este pregătit pentru o întâlnire cât mai rapidă pentru a le demonstra intențiile sale.

https://i.eurosport.com/2019/12/20/2740170.jpg

Primul obiectiv, Budescu

Cortacero vrea să dea mai multe lovituri pe piața transferurilor în zilele următoare. Gazeta Sporturilor scrie că Budescu a ajuns la un acord cu Dinamo. Budescu le-a transmis celor de la Dinamo că problema salariului său este ușor de reglat, dar că Dinamo trebuie să ajungă la un acord cu Ioan Niculae, în privința sumei de transfer. Următorul pe listă este Alibec. Astra vrea 1,2 milioane pentru Alibec.

Fotbal
Veste grea pentru Dan Petrescu! Cât va lipsi Denis Alibec după accidentarea din meciul cu Bașakșehir
21/01/2021 LA 16:14
Fotbal
Denis Alibec a reușit "dubla" pentru Keyserispor, dar s-a accidentat grav! Ce urmează pentru român
19/01/2021 LA 17:45