Pablo Cortacero a preluat echipa din Ștefan cel Mare de doar câteva zile, însă schimbările aduse nu încetează să apară. Spaniolul a făcut azi deja două anunțuri privind trupa alb-roșie: echipa a doua a grupării va fi reînființată și va evolua în liga a treia, cot la cot cu Steaua București, iar prima echipă își va schimba locul în care va disputa meciurile de acasă”.
Noul acţionar majoritar al clubului Dinamo Bucureşti anunţă că meciurile echipei vor fi programate pe Arena Naţională, în sezonul competiţional 2020-2021, informează www.fcdinamo.ro. Dinamo Bucureşti va juca în prima etapă a noului sezon competiţional cu Hermannstadt, pe teren propriu, partida fiind programată la 24 august, de la ora 21.00, fără spectatori, conform restricţiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus.

Revoluția lui Pablo Cortacero la Dinamo continuă

Romanian Liga I
Gabi Torje, enervat la culme de un adversar de la FC Botoșani: "Să nu uite că Dinamo este o emblemă"
ACUM 11 ORE
Dinamo a început și stagiunea trecută jucând meciurile considerate pe teren propriu pe cel mai mare stadion al țării, dar, după partidele cu Universitatea Craiova, 0-2, și FC Botoșani, 1-1, echipa a revenit în ”Ștefan cel Mare”. Ultima partidă jucată de ”câini” pe Arena Națională, din postura de gazdă, a fost în februarie, victoria, scor 2-1, din derby-ul FCSB.
Dinamo București are de joi un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero. Din informațiile Eurosport, ibericii sunt hotărâți să aducă o firmă de marketing care să facă din Dinamo un club profesionist cu ambiții de competiții europene.
Romanian Liga I
Dinamo – FC Botoșani 1-2 | "Câinii" ajung la 6 înfrângeri consecutive în Liga 1 și sunt penultimii
ACUM 12 ORE
Romanian Liga I
Dinamo, urmărită de ghinion! Nocturna stadionului a cedat la meciul cu Botoșani! Meciul s-a reluat
ACUM 13 ORE