FC Dinamo a anunțat azi pe pagina oficială a clubului că a reînfiinţat echipa a doua şi a trimis deja spre FRF o solicitare pentru un loc în Liga a treia pentru aceasta. În cazul în care Federația Română de fotbal va aproba această solicitare, fanii vor avea parte de confruntarea directă dintre Dinamo și Steaua în eșalonul trei al fotbalului românesc.
"Analizând structura sportivă a clubului Dinamo Bucureşti, noul acţionar majoritar a decis astăzi înfiinţarea echipei secunde a clubului, FC Dinamo B. <Această decizie este motivată de preocuparea noastră constantă pentru dezvoltarea tinerilor jucători în cadrul clubului. FC Dinamo B reprezintă o punte, o etapă foarte importantă de formare, ca jucător profesionist, între categoria U19 şi prima echipă>, este mesajul transmis de directorul sportiv Rufo Collado, prin intermediul site-ului oficial. Clubul Dinamo Bucureşti a solicitat Federaţiei Române de Fotbal (FRF) înregistrarea echipei FC Dinamo B în Liga 3 pentru noul sezon competiţional", se arată într-un comunicat al clubului.

Fanii dinamoviști salută cu încântare decizia noii conduceri

Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
IERI LA 08:44
Pe de o parte, fanii lui Dinamo sunt încântați câ vor putea să-și susțină echipa favorită din tribune într-un duel cu Steaua București, însă pe de altă parte, aceștia sunt bucuroși dintr-un motiv. Dinamo, clubul din România care a acordat în ultimii 20 de ani cel mai mare interes pentru sectorul de tineri, are din nou preocupări serioase, sănătoase. Creează toate premisele pentru ca puștii din Ștefan cel Mare să se dezvolte și să devină variante pentru prima echipă, o primă echipă care a îndurat multe umilințe în ultimele sezoane.
Dinamo București are de joi un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero. Din informațiile Eurosport, ibericii sunt hotărâți să aducă o firmă de marketing care să facă din Dinamo un club profesionist cu ambiții de competiții europene.
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie importantă în procesul cu Nicolae Badea și Șerdean! Anunțul DDB
17/11/2022 LA 09:39