În vârstă de 43 de ani, Ionel Dănciulescu, fostul director sportiv al lui Dinamo, nu și-a recuperat încă salariile restante de la club. Îndepărtat de la club odată cu venirea investitorilor spanioli, Dănciulescu își caută acum dreptatea, însă fără succes până în prezent. Fostul oficial dinamovist încearcă în continuare să își recupereze banii restanți, o sumă sub 10.000 de euro. Aceasta nu este singura problemă pe care Dinamo trebuie s-o gestioneze.
"Am o datorie de luat și am încercat să obțin și eu un răspuns. Marți l-am sunat pe domnul Șerdean (n.r. președintele executiv), nu mi-a răspuns, probabil nu știa numărul. I-am dat un sms pe Whatsapp, am văzut că sms-ul a fost citit. Nici până în ziua de astăzi nu am primit niciun răspuns. Am întrebat civilizat, ca să știu și eu o dată anume când voi putea să iau banii munciți de mine. Nu sunt foarte mulți, dar este dreptul meu, având în vedere că s-au făcut anumite plăți către anumiți antrenori și jucători, din banii de la televiziune. Cred că e vorba de 3 luni. Cred că ar fi fost corect și civilizat să primesc un răspuns", a spus Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

Ionel Dănciulesc își caută dreptatea. Noul președinte al lui Dinamo l-a lăsat în "seen"

Fotbal
NEWS ALERT | Spaniolii au început curățenia! Ionel Dănciulescu, OUT de la Dinamo
14/08/2020 LA 12:18
În urmă cu câteva luni, când patronal echipei din Ștefan cel Mare era Ionuț Negoiță, Dănciulescu a fost dispus să împrumute clubul cu 100.000 de euro pentru ca echipa să primească licența. Pentru a veni în sprijinul clubului pentru care și-a declarat dragostea în repetate rânduri, Dănciulescu și-a scos la licitație mai multe obiecte de colecție, printre care medalii, tricouri de joc sau ghete.
Datorită a ceea ce a trăit la Dinamo, Dănciulescu nu vrea să dea clubul în judecată: "Eu nu vreau să ajung în situația de a da clubul în judecată, nu o să fac asta niciodată. Aștept să îmi dea și mie cineva un răspuns corect și cert când voi reuși să intru și eu în posesia banilor. Poate să îmi spună că este o săptămână, două, dar să știu și eu asta. Sper să găsesc o înțelegere amiabilă cu cei de la club și să primesc banii pe care i-am muncit. Nu dau clubul în judecată, nu pot să fac lucrul acesta", a precizat Ionel Dănciulescu.
Ionel Dănciulescu a jucat la Dinamo 15 sezoane, a câștigat cu gruparea din Ștefan cel Mare 3 titluri în Liga 1, 2 titluri de golgheter, a marcat 152 de goluri în 355 de meciuri de Liga 1, 5 goluri în Derby de România, în poarta Stelei, 16 goluri în Cupele Europene și este al 3-lea marcator all-time în Europa după Niculescu, 18 goluri, și Dudu Georgescu, 17 goluri.
Romanian Liga I
Dănciulescu, gest uriaș! Și-a scos la vânzare trofeele și medaliile pentru salvarea lui Dinamo
16/04/2020 LA 05:22
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
IERI LA 04:58