Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Situație inedită la Dinamo! Nicolae Badea a solicitat la LPF schimbarea denumirii clubului

Cosmin Cioboata

Actualizat 30/10/2020 la 15:37 GMT+2

Problemele continuă să apară în "Ștefan cel Mare".

Cosmin Contra a plecat de la Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a început modest noul sezon din Liga 1, iar în presă s-a discutat intens despre problemele financiare care amenință formația lui Cosmin Contra.
Lucrurile păreau să se fi liniștit după ce patronul Pablo Cortacero a asigurat pe toată lumea că Dinamo va primi o infuzie de capital în următoarea perioadă. Astăzi însă a apărut o nouă informație menită să creeze tensiune la clubul din "Ștefan cel Mare".
ASC FC Dinamo, formația din Liga a 4-a condusă de Nicolae Badea, a trimis o notificare către Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), prin care solicită ca denumirea clubului din Liga 1 să fie schimbat din "FC Dinamo București" în "SC Dinamo 1948 SA".

Scrisoarea trimisă de Nicolae Badea către LPF, prin care solicită schimbarea denumirii lui Dinamo

"Revenim în a vă transmite că echipa din prima ligă, Dinamo, nu are în denumire oficială înainte de <Dinamo>și <FC>, iar după <Dinamo> nu are <București>, așa după cum bine cunoașteți și nu ați revenit ca urmare a primei noastre notificări.
Cu respect vă atragem atenția că, în cazul în care în documentele/comunicările dumneavoastră publice Dinamo mai apare ca FC Dinamo București, ne vedem nevoiți a ne adresa justiției, deoarece se face confuzie între cele două entități fotbalistice.Pe site-ul dumneavoastră Dinamo apare ca FC Dinamo București 1948, Dinamo București s.a, numele entității fiind desigur SC Dinamo 1948 SA.", este notificarea trimisă de ACS FC Dinamo, făcută publică de Gazeta Sporturilor.
Scrisoarea trimisă de Nicolae Badea către LPF, prin care solicită schimbarea denumirii lui Dinamo (Sursa: Gazeta Sporturilor)
Sursa foto: Gazeta Sporturilor
ACS FC Dinamo, clubul condus de Nicolae Badea - fostul acționar și președinte al Consiliului de Administrație al echipei din Liga 1 - deține palmaresul și sigla Dinamo.
Cu toate acestea, "câinii" conduși de Pablo Cortacero au primit dreptul de utilizare ale acestor elemente pe o perioadă nedeterminată atunci când clubul a fost cumpărat de Ionuț Negoiță.
Premier League, program etapa 7
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo