Dinamo a început modest noul sezon din Liga 1, iar în presă s-a discutat intens despre problemele financiare care amenință formația lui Cosmin Contra.
Lucrurile păreau să se fi liniștit după ce patronul Pablo Cortacero a asigurat pe toată lumea că Dinamo va primi o infuzie de capital în următoarea perioadă. Astăzi însă a apărut o nouă informație menită să creeze tensiune la clubul din "Ștefan cel Mare".
ASC FC Dinamo, formația din Liga a 4-a condusă de Nicolae Badea, a trimis o notificare către Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), prin care solicită ca denumirea clubului din Liga 1 să fie schimbat din "FC Dinamo București" în "SC Dinamo 1948 SA".
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
ACUM 17 ORE

Scrisoarea trimisă de Nicolae Badea către LPF, prin care solicită schimbarea denumirii lui Dinamo

"Revenim în a vă transmite că echipa din prima ligă, Dinamo, nu are în denumire oficială înainte de <Dinamo>și <FC>, iar după <Dinamo> nu are <București>, așa după cum bine cunoașteți și nu ați revenit ca urmare a primei noastre notificări.
Cu respect vă atragem atenția că, în cazul în care în documentele/comunicările dumneavoastră publice Dinamo mai apare ca FC Dinamo București, ne vedem nevoiți a ne adresa justiției, deoarece se face confuzie între cele două entități fotbalistice.Pe site-ul dumneavoastră Dinamo apare ca FC Dinamo București 1948, Dinamo București s.a, numele entității fiind desigur SC Dinamo 1948 SA.", este notificarea trimisă de ACS FC Dinamo, făcută publică de Gazeta Sporturilor.
https://i.eurosport.com/2020/10/30/2925347.jpg
Sursa foto: Gazeta Sporturilor
ACS FC Dinamo, clubul condus de Nicolae Badea - fostul acționar și președinte al Consiliului de Administrație al echipei din Liga 1 - deține palmaresul și sigla Dinamo.
Cu toate acestea, "câinii" conduși de Pablo Cortacero au primit dreptul de utilizare ale acestor elemente pe o perioadă nedeterminată atunci când clubul a fost cumpărat de Ionuț Negoiță.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
ACUM 21 ORE
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
IERI LA 09:36